Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 00:01, 10 lip 2012

Sebek to ja oszalałam jak pytałam o ceny....oczy mi wychodziły .....dobrze że cen mi nie podnosili hahaha
grapaka 00:19, 10 lip 2012

Ja za srebrnego jednegoptaszka kupionego w zeszłym roku dałam 12złmoże nawet z groszami w Praktiker. Przez Twoją relację ze sklepów nie zasnęa co mi tamtu jest dobrze
AniaK 00:28, 10 lip 2012

Piękne.
Większy ptaszek chyba będzie idealnie pasował do twojej parki.
Biedna Kleo będzie musiała wszystkie ubrania zostawić, żeby wszystkie zakupy mamie zabrać
Diana 00:57, 10 lip 2012

grapaka miło mi.....zwiedzają że mną
Aniu kleo może wsiąść 30 kg ciuszki też wejdą....nie ma ich tu wiele.jadą 4 osoby...każdemu mogę coś dorzucić
Przetacznik 01:21, 10 lip 2012

Diano jak miło, że dzielisz się wrażeniami, podziwiam osoby śmiało podróżujące, i tak przyjemnie zobaczyć przez Twoje okno co ciekawego wymyślają ludzie gdzieś daleko. Udanego dalszego buszowania i odpoczynku : )
Ana 09:33, 10 lip 2012

Diana napisał(a)
Dziewczyny klatka była za duża dla mnie Aniu za Komplet!!!!!!!!!!!!! wiem szok.....a o spółce trzeba pogadać ........

Aaaaa, zapłaczę się!
Ana 09:34, 10 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Daj spokój Diana. Znajdziesz tam jeszcze wiele innych pięknych rzeczy. A taką firmę mogłybyście założyć - sprowadzać taki towar, stylizować albo odnawiać i sprzedawać za ciężką kasę w butikach w ... Moskwie. I to jest pomysł! 10% dla mnie

no no no, toż to prawie gotowy biznesplan....z uwzględnieniem prowizji
Ana 09:36, 10 lip 2012

Diana napisał(a)
Tutaj szafeczki na biżuterię 3szt. najwieksza z pozytywką , koszt jednej - funt.stan bdb.nie wiem jaki kolorek będzie docelowy.lusterko pół funta.drewniany pojemnik okrągły też pół funta.Kieliszki komplet tyle samo.

Diana
, dobij

Ja chcę na flea market już!

A z Rosją...hm....może znajdzieemy własciciela pięknego ogrodu w Rosji, zwabimy go na Ogrodowisko, a potem niecnie wykorzystamy do dystrybucji
Ana 09:38, 10 lip 2012

no, na koniec zobaczyłam ptaszki, napis i rękawice...i teraz smialo mogę powiedzieć, że wpadam w depresję

a tak swoją drogą...to jeden wypad w miesiącu na Wyspy bądź do Holandii i mialabym roboty na cały miesiąc...
seliza 09:40, 10 lip 2012

Diana napisał(a)
Tak jak wcześniej wspomniałam wczoraj strzygłam pierwszą z dwóch moich spirali W zeszłym roku było pierwsze cięcie ze zwykłej nieformowanej tuji Zarosła troszkę i zagęściła się Dopiero gdy jest obcięta widać jaki był z niej rozczochraniec

Z innej perspektywy

cudna ta spiralka