Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

arcobaleno 15:11, 22 lip 2012

Ale świetne łupy ! Zazdroszczę takich perełek
A ta jeżówka różowa powaliła mnie na kolana !
...że o lawendzie już nie wspomnę
mira68 15:50, 22 lip 2012

Diano zbiory lawędy imponujące konewka śliczna .Pozdrawiam
agata_chrosc... 20:12, 22 lip 2012

Diana, no nareszcie piękne widoki. Jeżówki masz piękne. Lawenda obrodziła! Mnie to nawet do głowy nie przyszło żeby ją do woreczków pakować! A niesłusznie, bo to bardzo dobry pomysł Tylko u mnie ta lawenda niby przekwita, a zaraz obok nowe pędy rosną. To co , jak mam po jednym kwiatku wycinać? I konewka super! Pozdrowienia
popcorn 09:16, 23 lip 2012

Jejku, jakie lawendowe zbiory! Ja swoje tnę po przekwitnięciu, wolę je na rabacie...
W tygodniu przyjrzę się bliżej łąweczkom

Konewka cudna

pozdrawiam!
Diana 11:19, 23 lip 2012

Marta dziękuję
Mira dawno cię nie było.dzięki
Agatko właśnie to jest problem.....u mnie jeszcze lawenda nie do końca przekwitła, ale prawie.I nowe pędy już zaczeły się pokazywać Dlatego zdecydowałam się na cięcie....Poprostu wszystko obciełam, zanim te maluchy ruszą Liczę na to że znowu będzie kwitła.....no napewno nie tak bujnie.......Jeszcze bym poczekała i wtedy bym ścieła przekwitniętą razem z młodymi.Trudna decyzja, bo szkoda takiego widoku na rabatach No tak po jednym kwiatku....ja bym nie dała rady
Karolinko moja juz się sypała....też wolę ją na rabacie oj daj znać jak ławeczka
Diana 11:47, 23 lip 2012

Jakis czas temu upatrzyłam stół - w niemczech.......dlatego troszkę czekałam, żeby się po niego wybrać..
Dwa dni temu po długim oczekiwaniu ruszyłam z mężem ..................niestety stołu już nie było Trudno, zostało mi poszukiwanie innego
Mąż na zakupy był nastawiony i przygotowany.....wiecie jak to z facetami
Patrzę a tam leżaczki takie jak sobie wyobraziłam i chciałam kupić - na niedawno wymyślony (jeszcze nie przygotowany) kącik wypoczynkowy
Trawka już posadzona, ale ani żwirku, ani wyrównania brak Mam leżaczki i liczę na to że M zlituje się i w miarę szybko przygotuje dla nich odpowiednie stanowisko
Narazie czekają na tarasie

AniaK 11:49, 23 lip 2012

Super leżaczki, takie jakie chciałaś i słoneczko jest, tylko leżeć A jeszcze tylko komputer zainstaluj na tarasie
popcorn 11:51, 23 lip 2012

No pewnie, z pustymi rękami nie można było wrócić!
Zazdraszczam bliskości granicy -leżaczki wypasione!!
pozdrawiam,
Karola
beta 13:22, 23 lip 2012

nomm , leżaczki pierwsza klasa i pewnie niesamowicie wygodne
Enya73 14:48, 23 lip 2012

Bogda napisał(a)

No musze,poprostu muszę dodać te zdjęcia ...............jeżówka to taka bylina ,którą chciałam mieć od momentu gdy dowiedziałam się, że wabi motyle .......ale teraz wiem, że jej urok jest o wiele większy........cieszę się że zajmuje spory kawałek rabaty

Ło Matko Bosko, jak będziesz do mnie na te obiecaną kawkę jechała to przywież choć jedno nasionko tej jeżóweczkicudna jest, akurat do mojej biało różowej samotni się nadaa jak jeszcze wabi motyle to muszę ją mieć

Piękne! Zazdroszczę. U nas takiej odmiany nie widziałam. A nalewki też z niej robisz?
Kolekcja woreczków z lawendą też imponująca