Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Diana 13:14, 19 lip 2012

Weroniko dziękuję ja mam pieska i na szczęście na stół nie wchodzi ale koty mają jednak wspaniałą dusze i można im wybaczyć te małe "przestęstwa"
Moniczko wstał o 6 no cóż nie zawsze można się wyspać
Beatko nareszcie dodałąs zdjęcie jak miło taka roześmiana bużka ,aż mio popatrzeć to nie urlop-jechałąm po męża na lotnisko
Betysiu dziękuję pobuszowałam tylko troszkę
Aniu pogoda troche kiepska i za dużo nie pochodziłam
Przywiozłam podpory do roślin, pare rzeczy z Ikei, ale to juz norma widziłam ładne kule ogrodowe, ale cena wysoka niestety...., mam 5 malutkich słodziutkich doniczek-akurat do szklarenki

Fotki wstawię pózniej i poodwiedzam wasze ogródki
Teraz musze zająć się rodzinką, ale w wolnej chwili dodam
U nas znowu PADA
Życzę Wam miłego dnia i słońca
Ana 13:22, 19 lip 2012

oj pada pada niestety My też uziemieni

Pokaż zakupy
Diana 13:51, 19 lip 2012

Zdjęcie doniczek - szt. 5 wysokość ok 5-6 cm(malutkie) - idealnie pasuja do szklarenki

I tutaj ostatnia zdobycz ze szpermarketu.....przemalowana na biało - będzie służyć nam jako paterka na owoce za duża nie jest.......
PRZED

PO

jak tak teraz patrzę to chyba jednak troszkę ją przetrę, gdzie te spiralki...........jak znajdę chwilkę to dzisiaj
Zdjęcia podpór do hortensji wstawię jak umiejscowię je na miejscu, póki co pada więc nie szybko
popcorn 14:08, 19 lip 2012

Super ta postawa pod owoce!!
Ciekawa jestem czy ławeczkę zamówisz czy nie...
pozdrawiam
Przetacznik 14:28, 19 lip 2012

My też yorczka mamy tak jak Ty, tylko suczkę 7 letnią : )
Diana 15:06, 19 lip 2012

Weroniczko mój yorczek to też suczka 7 letnia ginka
Karolinko dzięki jutro najprawdopodobniej wybieramy się z M po stół, zobaczymy jakie ceny krzeseł i od tego zależy ta ławeczka.........sama nie wiem .....

pozdrawiam dziewczęta
Konstancja30 16:15, 19 lip 2012

Diana napisał(a)
Zdjęcie doniczek - szt. 5 wysokość ok 5-6 cm(malutkie) - idealnie pasuja do szklarenki

[(

Diano ale wisienka ze mnie ... jestem tu nie powiem ciągle ale często powiem ... i zmykam zanim napiszę ... dziś sie zatrzymałam aby ... po pierwsze upomnieć się o fotki kanny chyba że przegapiłam to wchodze pod stół i siem wstydzę ale raczej nie ... a po drugie to te doniczki ... uwielbiam je ... w zeszłym roku malowałam na biało ... 12 miesięcy częściowo usuneło farbę i sama bym tego lepiej nie styrała ... jest fajnie ... nowym nadałam trochę elegancji pastą wybielającą ... nie wiem jak mają zaistnieć u Ciebie ale są swietne

paterka bardzo ładna ... może być podstawą stroika ...
Milka 16:29, 19 lip 2012

Przetacznik napisał(a)

Jakie to śliczne Diano, uroczy bukiecik, tak lubię jak na stole taka ozdoba zachwyca... U mnie też często coś w wazonie, ku uciesze kota co natychmiast łapką kwiaty wyciąga i wpycha mordkę do środka, żeby się napić : )

też się zachwycam i widziałam wszystkie nowości, tak jak mówiłam, same fajne rzeczy wyszukujesz
Moniika 16:47, 19 lip 2012

Hej! Fajne te doniczeczki.. będziesz je malować? Ja mam taką malutką szklarenkę z ikea stoi sobie na oknie samotna i pusta.. jak popatrzyłam na Twoje doniczki to pomyślałam ze moze ja też do mojej szklarenki coś kupię... tylko że i tak mam tyle podlewania wszelkiej maści kwiatów w doniczkach, że się zastanawiam czy mi się chce.. Pozdrawiam M
Diana 23:17, 21 lip 2012

Izuniu dziękuję za odwiedziny też właśnie myślałam o pobieleniu
dzieki za pomysł na paterkę podstawa stroika, hmmm będzie ślicznie
Irenko dziekuję, oj ja uwielbiam wyszukać coś fajnego............to taka frajda!!
Moniko szklarenka pusta!!! szkoda..Jak i tak podlewasz inne roslinki to przy okazji podlejesz i w szklarencepozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies