Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Gąszczu u Tess

W Gąszczu u Tess

Tess 11:06, 24 lut 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Miałaś tylko klęczeć na grochu, ale jak chcesz i się domagasz mogę grabie dołozyć, co mi tam. Ino mi ich nie popsuj. Jak władza zębata będzie władać bez tak ważnego atrybutu, hę?

Grabulki, normalnie leżę i pękam Zlituj się
Nad Rozlewiskiem byłam w nocy..
Teraz u Madźenki Gardenię oglądam.
grupa_trzyma... 11:13, 24 lut 2013

No sama się prosi, czyż nie? Miała klęczeć na grochu a ona z Grabiami chce klęczeć.
Ja tez byłam U Madżenki. Cuda, cuda, cuda. Człek może ino powzdychać.
zawitka 15:20, 24 lut 2013

Teresko !! poslatałam po Twoim pięknym ogrodzie jest piękny ale nie po całym potem o ogrodzie .mam pytanie za 100 punktów------czy pozwoliłabyś mi malować Twoje zachody śłońca oglądałam wcześniej zawiesiłam oko i poleciałam dalej i zgubiłam z oczu te zachody Poprosiłam kolezanki z ogrodowiska i jak zwykle na Nich mozna liczyć.Oczywiście jak nie zezwolisz to się nie obrażę i dalej będziemy przyjaciółkami z Ogrodowiska.Jak mi fajnie wyjdzie pokażę Tobie i obiecuję namalować specjalnie dla Ciebie taki jaki będziesz potrzebować Pozdrawiam Cię serdecznie i musze obejrzeć Twoje ogrodowe fotki i realizacje Mnie rewolucja czeka na wiosnę Heja Prośba jeszcze ile zapłaciłaś za kule igdzie kupiłaś napisz na pw .
Evchen 20:43, 24 lut 2013

Tess napisał(a)

Ewuś, róże są w Tesco? Byłam w tym tygodniu i nie widziałam, chyba jeszcze nie było.
Czy one się jakoś nazywają, czy bezimienne są?
Ja się łamię, czy kupować i sadzić wiosną, czy poczekać do jesieni.
Małż kofany, faktycznie (wiesz, że połowa Ogrodowiska używa określenia "Żon"? sporo przegapiłaś)
Ale oni tak mają - najpierw są zdumieni, a potem się oswajają

Czy ta Uetersen to ta?
http://www.floribunda.pl/Szukaj.html?query=Uetersen
Ładna.
.

Ta sama A róże mają jakieś nazwy, rano zerknę do garażu i spiszę
Evchen 20:47, 24 lut 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
No sama się prosi, czyż nie? Miała klęczeć na grochu a ona z Grabiami chce klęczeć.
Ja tez byłam U Madżenki. Cuda, cuda, cuda. Człek może ino powzdychać.

Z Grabiami to i tańczyć chcę Zębów przy tym nie powybijam Ani sobie ani Grabiom..... O Uetersen już pisałam, ba, nawet zdjęcia gdzieś wstawiałam, bo mi się jedno zachowało z ogródka dawniejszego...
Jak grochem o ścianę,.. jak pragnę zdrowia

Tessi, buziam
Magda70 20:59, 24 lut 2013

poczytałam... i uciekam...
grupa_trzyma... 21:08, 24 lut 2013

Magda, nie uciekaj...dogonimy Cię
Magda70 21:16, 24 lut 2013

No masz...dogoniły mnie...a tak nóżkami przebierałam...
grupa_trzyma... 21:21, 24 lut 2013

Zostawiłaś ślady na śniegu. Hihihi!
Magda70 21:24, 24 lut 2013

Patrz jaki detektyw! A myślałam, że jak w białych bucikach będę to śladów nie będzie....