Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Gąszczu u Tess

W Gąszczu u Tess

Evchen 19:30, 23 lut 2013

Tesia, trzymam za rękę, buziam klęcząc na grochu z Grabiami
A który to link sklepowy jest tym zakazanym...? zachodzę w głowę i nie wiem.. ale fiesz.. proszę o wybaczenie.. długo mnie nie było i obecnie nieco zagubiona jestem
Link do sklepu proszę na priv, albo na email I instrukcję, co tam można kupić.

A ja dzisiaj zakupiłam w Tesco rózie ... kilka róziów a co tam... Małż mi przyopomniał, że onegdaj przypadkowo zakupione pachruszcze zachwycało każdego przechodzącego obok, do tego stopnia, że sadzonki rozdawaliśmy a później okazało się, że to było Uetersen kupione jako BEZIMMIENNA

Jestem szczęśliwa Czas badyli został znowu rozpoczęty Małż zastanawia się, co tego roku będziemy przesadzać Jest postęp! Już nawet nie wątpi w to, że będziemy przesadzać, tylko pyta co i gdzie i dlaczego tak dużo Kofany jest, nie?
Asia 22:22, 23 lut 2013

Tess mam jeszcze jedno pytanie jak poprawnie odpowiedziec cytując czyjś wpis i dodac coś od siebie? troche sie jeszce w tym gubię niestety pozdrawiam serdecznie
baraga1904 22:25, 23 lut 2013

...Tesko....wpadłam na chwilkę, pocztałam...i pozdrawiam...
Asia 22:40, 23 lut 2013

Dzięki o to właśnie mi chodziło bo nie byłam pewna kiedy mam pisac swoje, po, czy przed cytatem
Tess 22:50, 23 lut 2013

Gosiu, chyba niepotrzebnie ciekawość rozbudziłam - ja mam pospolite hosty.
Ciekawe i ładne dopiero zamówiłam.

Ewuś, róże są w Tesco? Byłam w tym tygodniu i nie widziałam, chyba jeszcze nie było.
Czy one się jakoś nazywają, czy bezimienne są?
Ja się łamię, czy kupować i sadzić wiosną, czy poczekać do jesieni.
Małż kofany, faktycznie (wiesz, że połowa Ogrodowiska używa określenia "Żon"? sporo przegapiłaś)
Ale oni tak mają - najpierw są zdumieni, a potem się oswajają

Czy ta Uetersen to ta?
http://www.floribunda.pl/Szukaj.html?query=Uetersen
Ładna.

Asiu, już byłam u Ciebie Ale pisać możesz zarówno po, jak i przed.

Agnieszko - pozdrawiam

Idę na ogródki.
monteverde 23:03, 23 lut 2013

Tess napisał(a)
Gosiu, chyba niepotrzebnie ciekawość rozbudziłam - ja mam pospolite hosty.
Ciekawe i ładne dopiero zamówiłam.

Ewuś, róże są w Tesco? Byłam w tym tygodniu i nie widziałam, chyba jeszcze nie było.
Czy one się jakoś nazywają, czy bezimienne są?
Ja się łamię, czy kupować i sadzić wiosną, czy poczekać do jesieni.
Małż kofany, faktycznie (wiesz, że połowa Ogrodowiska używa określenia "Żon"? sporo przegapiłaś)
Ale oni tak mają - najpierw są zdumieni, a potem się oswajają

Czy ta Uetersen to ta?
http://www.floribunda.pl/Szukaj.html?query=Uetersen
Ładna.

Asiu, już byłam u Ciebie Ale pisać możesz zarówno po, jak i przed.

Agnieszko - pozdrawiam

Idę na ogródki.

To ta: http://www.rozarium.org/roze/r-a-rosarium-uetersen/
danuta_szwajcer 10:02, 24 lut 2013

Witam bo i ja zobaczyłam Twój wątek bardzo ciekawy i chętnie poczytam cały bo wiele mogę podpatrzeć i się nauczyć, Wiem co to jest zmieniać,podcinać i ile to pracy ale jak się chce to można co widać po Twoim ogrodzie. Widziałam też Twoj milin jest bardzo piękny a ten co u mnie widziałaś to ma dopiero 6 lat.Zazdroszcze Ci tego czerwonego muru bo można fajny klimat zrobić jak w angielskich ogrodach a ten mur to sloneczny czy nie? Pozdrawiam i zagoszczę tutaj bo mi się podoba i ciekawa jestem dalszych zmian
ewa004 10:56, 24 lut 2013

Witam Panią Tesie miłego dzionka życzę
grupa_trzyma... 10:59, 24 lut 2013

Evchen napisał(a)
Tesia, trzymam za rękę, buziam klęcząc na grochu z Grabiami
A który to link sklepowy jest tym zakazanym...? zachodzę w głowę i nie wiem.. ale fiesz.. proszę o wybaczenie.. długo mnie nie było i obecnie nieco zagubiona jestem
Link do sklepu proszę na priv, albo na email I instrukcję, co tam można kupić.

A ja dzisiaj zakupiłam w Tesco rózie ... kilka róziów a co tam... Małż mi przyopomniał, że onegdaj przypadkowo zakupione pachruszcze zachwycało każdego przechodzącego obok, do tego stopnia, że sadzonki rozdawaliśmy a później okazało się, że to było Uetersen kupione jako BEZIMMIENNA

Jestem szczęśliwa Czas badyli został znowu rozpoczęty Małż zastanawia się, co tego roku będziemy przesadzać Jest postęp! Już nawet nie wątpi w to, że będziemy przesadzać, tylko pyta co i gdzie i dlaczego tak dużo Kofany jest, nie?

Miałaś tylko klęczeć na grochu, ale jak chcesz i się domagasz mogę grabie dołozyć, co mi tam. Ino mi ich nie popsuj. Jak władza zębata będzie władać bez tak ważnego atrybutu, hę?

Rózie kupujesz i nic nie gadasz? Masz Uetersen i nic nie gadasz? No, musisz zostać przykładnie ukarana.
A jeśli chodzi o Żona, to mam to samo. Ostatnio powiedziałam: wiesz, musimy przesadzić iglaki, które posadziliśmy jesienią (dodam, że to miało już być na wieki) a on na to: dobrze, kochanie. Jak sobie życzysz. Zatkało mnie, po czym drżącymi ręcyma wyjęłam termometr z apteczki...ale nie, zdrów jest! Ale już chyba pogodzony z losem. Może zostać honorowym prezesem SUMO.
grupa_trzyma... 11:00, 24 lut 2013

Tess, witam serdecznie. Odpisałam Ewusiowi, a z Tobą się nie przywitałam. Lecę nad Rozlewisko, bo tam chyba jesteś.