Tess
19:44, 26 lut 2014

Fotek nadal niet. Upredzam od razu
Agnieszko Jurajska - ja też zwolniłam. To znaczy podziałałam ogrodowo, ale nic nie tnę.
Kasieńko - fajnie, że znowu jesteś, bo też tęskniłam.
Haniu - zdrówko wróci, bo musi wrócić. I wówczas budki zrobisz.
Asiek
(podwójny)
Boćku Kasiu już wiem, bo zaglądałam do Ciebie, że już jednak trawki pocięłaś. Po zielonym już
Wegetacja ruszyła z kopyta. Normalnie nienormalne.
Madżen, działałam, aż do nocy
Ula, masz rację - zimozielone są niezastąpione w ogrodzie. Dopiero na O. to odkryłam i je wprowadzam do ogrodu.
Irenko, Vivo, Bawarko, Magdo - buziaczki ślę
A Agentka czego się tak dziwuje? No w ogrodzie, a co nie wolno?
Bawarko nie ma fotek. Będzie opisówka
W opuchlakach byłam, ale tam jakieś łamigłówki rozwiązywać każą... Za trudne dla posiadaczki szarej komórki jedynaczki
Motylku, no jakiegoś wiosennego speeda dostałam.
Ale zwolniłam, bo u mnie znowu zimno. Wiosna się waha...
Beatko - to duża zasługa zimozielonych i odrobinę biżuterii ogrodowej
I czegoś jeszcze, z czego chyba nikt z zaglądających nie zdaje sobie sprawy... O tym potem.
No, nareszcie ktoś, kto ze zrozumieniem przyjął fakt braku innych zdjęć, niż niedawno przecież pokazane
Dzięki, Aguś, mamo pięknej Igi
Bogusiu, odpozdrawiam
Dziękuję za to, że zaglądacie

Agnieszko Jurajska - ja też zwolniłam. To znaczy podziałałam ogrodowo, ale nic nie tnę.
Kasieńko - fajnie, że znowu jesteś, bo też tęskniłam.
Haniu - zdrówko wróci, bo musi wrócić. I wówczas budki zrobisz.
Asiek

Boćku Kasiu już wiem, bo zaglądałam do Ciebie, że już jednak trawki pocięłaś. Po zielonym już

Madżen, działałam, aż do nocy

Ula, masz rację - zimozielone są niezastąpione w ogrodzie. Dopiero na O. to odkryłam i je wprowadzam do ogrodu.
Irenko, Vivo, Bawarko, Magdo - buziaczki ślę

A Agentka czego się tak dziwuje? No w ogrodzie, a co nie wolno?

Bawarko nie ma fotek. Będzie opisówka

Motylku, no jakiegoś wiosennego speeda dostałam.

Beatko - to duża zasługa zimozielonych i odrobinę biżuterii ogrodowej

No, nareszcie ktoś, kto ze zrozumieniem przyjął fakt braku innych zdjęć, niż niedawno przecież pokazane

Bogusiu, odpozdrawiam

Dziękuję za to, że zaglądacie