Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Magda70 20:48, 10 gru 2013

beta napisał(a)
ja widziałam Twoja kulę ...u Magdy

Dziwne...bo ja nie widziałam
Magda70 20:49, 10 gru 2013

ewa004 napisał(a)

Ha ha jak Magda pokaże mi ja u siebie to jutro jestem
No jutro może nie bo drogi zasypane ale jak stopnieją ...........w sierpniu

No błagam Cię! Bo wykraczesz i drogi dopiero w sierpniu będą przejezdne!
Magda70 20:55, 10 gru 2013

Nadrobiłam... wesoło tu u Ciebie...
ewa004 21:46, 10 gru 2013

Madziu ale się nagadałaś cztery posty
Magda70 22:01, 10 gru 2013

3 nie 4

no chociaż ten teraz to czwarty
wiunia 22:39, 10 gru 2013

Niestety Ewuniu Święta w tym roku spędzam u siebie z córciami i "synkami" , a może nawet mój tato da się namówić na przyjazd do nas, mamy teraz najwięcej miejsca więc chetnie wszystkich gościmy Pozdrawiam!
Mala_Mi 08:37, 11 gru 2013

Skąd wy Aniu bierzecie takich M ,co stroją domy ,gotują na święta ,sprzątają itp
Gdzie ja byłam jak takie cuda dawali

Kochana, aż tak dobrze nie mam....

Nie gotuje (wyjątek jajka na miękko i jajecznica oraz kawusia dla mnie z rana, ale to mus by mnie przywrócić do życia)
Nie stroi.... jedynie lampki na zewnątrz..
Nie sprząta....

Jedynie co, to nie jest kutwa... umie wszytko zrobić z rzeczy technicznych, nie narzeka na to, że nie umiem gotować .... i robi codzienne zakupy, których ja nie ciepię.. lecę na śniadanie, bo właśnie przyjechał ze sklepu z chlebusiem I największa zaleta, jakoś mnie "trawi", ale widzę że czasami jest to trudne
beta 08:42, 11 gru 2013

asc napisał(a)

Kochana, aż tak dobrze nie mam....

Nie gotuje (wyjątek jajka na miękko i jajecznica oraz kawusia dla mnie z rana, ale to mus by mnie przywrócić do życia)
Nie stroi.... jedynie lampki na zewnątrz..
Nie sprząta....

Jedynie co, to nie jest kutwa... umie wszytko zrobić z rzeczy technicznych, nie narzeka na to, że nie umiem gotować .... i robi codzienne zakupy, których ja nie ciepię.. lecę na śniadanie, bo właśnie przyjechał ze sklepu z chlebusiem I największa zaleta, jakoś mnie "trawi", ale widzę że czasami jest to trudne

haha...dobre z tym "trawieniem"...masz rację Aniu, to można nazwac zaletą...w takim razie ja tez juz na swojego nie narzekam

buziaki

no i witam się z Gospodynia wątku

edit: pomyliłam wątki
Gabrysia_ 09:24, 11 gru 2013

Ewcia...buziaki zostawiam na resztę dnia
Mój M też nie sprząta i nie gotuje...ale ja mu na to nie pozwalam
ewa004 18:57, 11 gru 2013

Aniu mój M uważa że 95 % prac w domu wykonuje on bo......
Przecież to on kupił mi odkurzacz i wielka mi to filozofia włączyć go i troszkę pochodzić bo...
Przecież to on kupił zmywarkę a tabletkę włożyc to żadna praca przecież bo ......itp ,itd
Taki zdolny jest

A kawę rano też mi robi tylko przez 20 lat nie potrafi zapamiętać że ja nie pije w szklance

Wiuniu fajnie że masz dom i możesz przyjmować gości ,namawiaj tatę niech przyjeżdża
Szkoda że nie przyjedziecie ,może dała byś się namówić na spotkanie na kawusię

Beatko jak to pomyliłam wątki !!!!!

Gabrysiu ja tez wolę jak mi się M nie szwenda po kuchni go....
Gaz za duży albo za mały światło zawsze nie te włączone które jego zdaniem powinnam itp, itd

Ej ogólnie model do wymiany