Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Mala_Mi 12:26, 08 gru 2013

Lalkami się też nie bawiłam... wiec po kupnie pierwszej lalki odpad mamie problem z kukłami..
Ale boksu nie rozumiem.. co to za przyjemnosć nawalać się pięściami...

U mnie ja drę sie za rachunki na oświetlenie świąteczne, M by wszytko oświecił.. i cały rok na okrągło...
Agania 21:44, 08 gru 2013

Ewuś, ale u Was emocje, Mamed, córcia kibicusia i walki, czy Ksaweremu już dokopałyście, albo z piąchy dostał i sobie już odleciał a jak zima u Ciebie, bo u mnie tyle, że nie ma z czego bałwana poturlać buziaczki
Urszulla 05:04, 10 gru 2013

O kurcze, jakie u Ciebie mocne tematy

a ja moich synów wczoraj uczyłam, że nie siłą mięśni się walczy tylko rozumu
Syla 08:43, 10 gru 2013

Poczytałam o porwaniu kulasa ..... mnie również Ksawery rozproszył srebne tu i tam .... ale się odnalazły Natomiast na wiosnę z ilości gałęzi z lip na moim terenie śmiało super ognisko będzie.... Do sprzątania pozostały rozproszone drobiazgi . Podjazd nadal mocno zaśmiecony ale zapowiadają temp na plusie więc sobota zapowiada się miotlasto Oby mnie śnieg nie wyprzedził pozdrawiam Ewuś
ewa004 09:21, 10 gru 2013

asc napisał(a)
Lalkami się też nie bawiłam... wiec po kupnie pierwszej lalki odpad mamie problem z kukłami..
Ale boksu nie rozumiem.. co to za przyjemnosć nawalać się pięściami...

U mnie ja drę sie za rachunki na oświetlenie świąteczne, M by wszytko oświecił.. i cały rok na okrągło...

Ani mnie tez to pranie po gębach nie porywa ,jak to oglądam to mnie wszystko boli

Skąd wy Aniu bierzecie takich M ,co stroją domy ,gotują na święta ,sprzątają itp
Gdzie ja byłam jak takie cuda dawali
BarbaraM 09:27, 10 gru 2013

Nie martw się Ewcia.
Mi też nie dostał sie z pierwszej półki pod tym względem.
Ja do mojego ostatniego remontu też bojowo się nastawiałam żeby przetrwać okres buntu mojego M.
Ale jak się potem rozkulało to i on był zadowolony.
Ale najbardziej chyba jednak był zadowolony bo ja byłam zadowolona.
ewa004 09:29, 10 gru 2013

Agatko zima u mnie była piękna przez trzy dni, tak piękna ze do domu z pracy na noc nie dojechałam,bo nas zasypało
Teraz ciapa ,breja i nic więcej

Ulcia a ja moim dziewczyną zawsze mówię
Nie zaczepiaj ,ale jak Ciebie zaczepiają to się broń .
Skutkuje

Sylwia u nas Ksawcio tez troszkę narozrabiał ,ale troszkę ...no pomijam fakt niewybaczalny że buchnął mi kulę
Śnieg utrzymał się do niedzieli ,szkoda bo pięknie było no i Ksawery sobie poszedł więc zamieci już nie było ...
Teraz najgorszy wariant pogodowy ,ciapa i jeszcze raz ciapa
beta 09:30, 10 gru 2013

ewa004 napisał(a)

Ani mnie tez to pranie po gębach nie porywa ,jak to oglądam to mnie wszystko boli

Skąd wy Aniu bierzecie takich M ,co stroją domy ,gotują na święta ,sprzątają itp
Gdzie ja byłam jak takie cuda dawali

no właśnie...ja tez sie zapytowuję skąd!?

ale w tym roku wymysliłam i wymusiłam, żeby wprowadzić jakiś inny element tradycji do świątecznych przygotowań...bo niby czemu tradycyjnie kobiety stoją przy garach?...bo to tradycja!?....więc wjechałam na ambicję swojemu M (bo gotować potrafi) i stwierdził, że ew. może robić pasztet świąteczny...mi w to graj...gdyż pasztet jego mamy jest mega pyszny...mam nadzieję że w jego wykonaniu i z jej przepisu będzie równie dobry

pozdr
ewa004 09:31, 10 gru 2013

BarbaraM napisał(a)

Ale najbardziej chyba jednak był zadowolony bo ja byłam zadowolona.

Basiu i to najważniejsze
ewa004 09:35, 10 gru 2013

Beatko ja bym takiego ultimatum dać nie mogła ,bo wiesz co by mi odpowiedział ...to nie gotuj
.....zawsze robisz tego jedzenia tyle ze potem ja muszę przez dwa tygodnie wyjadać ,więc nie gotuj -o to jego stały tekst