Bogdzia
19:08, 14 sie 2018

Sporo juz zrobione ale pewnie masz rację ze za trzy lata bedzie widac że to ładny ogród. Powodzenia.

. Pomożesz?
. Pomożesz?  . Pozdrawiam
. Pozdrawiam .
.
 No, do pracy tylko musiałam chodzić, ale każdą wolną chwilę spędzałam poza tym kopiąc, pieląc, walcząc z perzem i wszelkim innym cholerstwem próbując wieloletni ugór przerobić na mój wymarzony ogród. Krótko mówiąc tak intensywnie korzystałam z tego niesamowitego szczęścia posiadania nowej ziemi, że nawet za bardzo nie miałam siły robić zbyt wielu zdjęć. Muszę poszukać co udało mi się utrwalić, może coś jednak pstryknęłam.
 No, do pracy tylko musiałam chodzić, ale każdą wolną chwilę spędzałam poza tym kopiąc, pieląc, walcząc z perzem i wszelkim innym cholerstwem próbując wieloletni ugór przerobić na mój wymarzony ogród. Krótko mówiąc tak intensywnie korzystałam z tego niesamowitego szczęścia posiadania nowej ziemi, że nawet za bardzo nie miałam siły robić zbyt wielu zdjęć. Muszę poszukać co udało mi się utrwalić, może coś jednak pstryknęłam.
 Dziękuję że o mnie pamiętasz
 Dziękuję że o mnie pamiętasz Do prawdziwych efektów jeszcze daleko, ale właściwie to mi się nie spieszy bardzo, ogromnie mi się podoba proces powstawania ogrodu, mimo ciężkiej pracy to fantastycznie powodować że wyłania się realna wersja tego co widzę w wyobraźni... absolutnie mnie to pochłonęło
 Do prawdziwych efektów jeszcze daleko, ale właściwie to mi się nie spieszy bardzo, ogromnie mi się podoba proces powstawania ogrodu, mimo ciężkiej pracy to fantastycznie powodować że wyłania się realna wersja tego co widzę w wyobraźni... absolutnie mnie to pochłonęło

i nawet wiem czemu
 i nawet wiem czemu