Bociusiu, Agus-k, bea-tko, Danusiu, adom1206 ( Agus) , Ewus, Lenus, Anus asc, Aniu akanto, Dasiu, Agus baraga, Agus Gusiareczko, Ulenko, Bogdziu, Hanus, Daneczko, Elu -Elizo3, Sebus, Aniu monte, Izus-Konstancjo, Weroniko77, Gosiu z Kubusiowa, Anitko Enya, MilenusP, Irenus Mila, Sylwus, AniuK, Martku, Jagiodko99, Madziulko70, Zuzanko, Beta, Grabusie, Kulkowa Anus, Noemi, Kaniu WB, Zbyniu, Evus, Jolus, Marzenko, Bozenko(epodlas), Dorotko darkow, Richie, Aniplo, Zeto, Syllwus, Alinko......mam nadzieje ,ze nikogo nie pominelam od ostatnich moich wizyt, jesli tak to przepraszam....
zagladam steskniona i wzruszoona...
pomimo mojego "gorszego" okresu i bardzo malej aktywnosci Wy jestescie, niezapominacie, zagladacie.... Boziu czym ja sobie na Was zasluzylam...DZIEKUJE z calego serduszka, bardzo....
Ja dzisiaj w pracy

...to znak,ze juz lepiej ale i musialam pewne sprawy domknac przed koncem roku bo od 15-tej zaczynam urlop

....
Glowka boli ale to nic w porownaniu do tego co bylo, wiec po woli wracaja checi i radosc zycia

....
Kochani zaczeliscie juz pisac o swietach o zyczeniach...
My w tym roku na swieta zostajemy tutaj, nie latwy to czas dla mnie ale staram sie jak moge stworzyc na tyle magii ile sie da ...dla mojego malego krolewicza a tesknota i bolace serduszko jest...jest i bedzie...
Wczoraj byl niesamowity dzien, niezapowiedziane wizyty znajomych i zaproszenia do nich na wigilie... to bardzo mile ale wigilie spedzimy u siebie przyu tradycyjnym polskim stole ale za to nasza samotna znajoma ( ta, ktorej pomagalismy remontowac kuchnie) dala sie zaprosic do nas wiec...jak gosc w dom Bog w dom

...
zapewne bede dlugo tlumaczyc co jest w uszkach, co to za barszcz, czym sa pierogi....ale zrobie to z najwieksza radoscia, przyjemnoscia i duma, bo kocham nasza tradycje!!!
We Francji wigilia nie jest tak celebrowana jak u nas...tutaj czesc osob sie spotyka a duza czesc spotyka sie dopiero 25-go grudnia przy swiatecznym stole i obawiam sie,ze daleko im do tego co laczy polskie rodziny w tym wyjatkowym okresie...ale tak juz jest

...mam wrazenie ,ze jako narod jestesmy duzoooo bardziej przywiazani do tradycji, do wiezi rodzinnych...i z tego jestem bardzoooo dumna, zwlaszcza w tym magicznym okresie...
Ko
chani...cudownego dnia Wam zycze, cudownego przedswiatecznego weekendu, duzoooo radosci, jak najmniej zmartwien, umiarkowanych prac kulinarnych i dostrzegania na kazdym kroku tego co najwazniejsze...chloncie ta magiczna atmosfere, radujcie sie na spotkania z najblizszymi i ...badzcie zdrowi...