Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Moniika 18:47, 13 sie 2012

Popcarolko i Urszulko !! Dzieki jak wsadze zaraz pokaże
Irenko - dokładnie tak samo myśle jak Ty ...
nebel 23:09, 13 sie 2012

popcarol napisał(a)
Pokaz koniecznie jak posadzisz Piekna kompozycja z tych roslin wyjdzie
pozdrawiam!!

Witam nie było mnie tylko 2 dni i już nie jestem wstanie nadrobić zaległości u Ciebie, tyle nowości
Zdecydowanie, popieram!!! - też chcę zobaczyć efekt, jestem "wzrokowcem" i tylko obraz do mnie tak na prawdę przemawia.
Szalejemy Moniko chyba obie, nie?
Welka 23:10, 13 sie 2012

Witam!
Poznasz mnie na pewno, ale nadal nie wiem czy już w Olsztynku czy dopiero w Pęchcinie, M jeszcze nie zdecydował czy wytrzyma ze mną ciągle gadającą o roślinach
Pozdrawiam
Moniika 07:14, 14 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Poznasz mnie na pewno, ale nadal nie wiem czy już w Olsztynku czy dopiero w Pęchcinie, M jeszcze nie zdecydował czy wytrzyma ze mną ciągle gadającą o roślinach
Pozdrawiam

To niech siedzi w domu Mój też byłby skłonny pojechać , tylko po co ??? Zupełnie bez sensu.... Ja jadę z Dziewczynami!!
Moniika 07:15, 14 sie 2012

nebel napisał(a)

Pokaz koniecznie jak posadzisz Piekna kompozycja z tych roslin wyjdzie
pozdrawiam!!

Witam nie było mnie tylko 2 dni i już nie jestem wstanie nadrobić zaległości u Ciebie, tyle nowości
Zdecydowanie, popieram!!! - też chcę zobaczyć efekt, jestem "wzrokowcem" i tylko obraz do mnie tak na prawdę przemawia.
Szalejemy Moniko chyba obie, nie?

No szalejemy, troszke szalejemy Ale dopiero po Szmitach !!
kasik778 07:53, 14 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Wczorajsze spontaniczne zakupy Głownie przez oglądanie Danusi ogrodu strasznie kusi mnie kupowanie bukszpanów chciałabym bylinowe rabaty zastąpić takimi bardziej całorocznymi kulki bukszpanowe po 30 zł a Stożek 60 zl w Nomi Trawki też podobne do tych które Danusia u siebie pokazywała na razie 3 szt bo nie wiem czy u mnie sobie "poradza" U centrum ogrodniczym u Justyny po 20 zł.

koło trawek widac trzy rozchodniczki o ciemnej barwie liści i ciemno burgundowych kwiatach po 4 zł

jeżówki to już zupełny spontan..

piękne zakupy, ta żołta hakone boska, doczytałam, że lubi cień, więc na pewno u mnie zawita
Welka 09:41, 14 sie 2012

Monika352 napisał(a)

Witam!
Pozdrawiam

To niech siedzi w domu Mój też byłby skłonny pojechać , tylko po co ??? Zupełnie bez sensu.... Ja jadę z Dziewczynami!!

Witam!
Właśnie jestem ciągle rozdarta, bo mielibyśmy w końcu wolne od dzieci i pobyli trochę razem(a już nawet nie pamiętam, kiedy wyskoczyliśmy gdzieś bez dzieci), ale z drugiej strony z Wami pobyłabym dłużej. Wczoraj u Ani byłam z 3 godziny, a jeszcze wieczorem rozmawiałyśmy przez telefon, bo coś tam się nam przypomniało

Pozdrawiam
monteverde 10:56, 14 sie 2012

Ja nie lubię jeździć z bratem na zakupy cały czas pogania
Pszczelarnia 12:05, 14 sie 2012

Dobre zakupy. Udane. Pewniaki. Lubię robić zakupy.
A ja uwielbiam z moim M. jeździć. Byle księgarnia była w pobliżu. Umawiamy się jak na koloniach. Spotykamy się za 3 godziny w tym i tym miejscu.
Celina 13:44, 14 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Dobre zakupy. Udane. Pewniaki. Lubię robić zakupy.
A ja uwielbiam z moim M. jeździć. Byle księgarnia była w pobliżu. Umawiamy się jak na koloniach. Spotykamy się za 3 godziny w tym i tym miejscu.

też lubię z M wypady
Jak czytam ,że niektórzy faceci nie lubią to mnie to dziwi.
Mój tylko czeka na hasło -może gdzieś wyskoczymy?

I naprawdę nie marudzi! czasami to ja mam dość a on jeszcze; a kup to,a przymierz to- własnie najgorzej jest z ciuchami!
nie lubię kupować ciuchów! a ten jak zaklęty ,a zobacz, a przymierz ,a chodź jeszcze gdzieś pooglądać!
No mówię Tobie czasami -masakra! ja mam dość a ten maratończyk nie!
Denerwuje się tylko na mój wydłużony proces decyzyjny