Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Madzenka 10:52, 15 sie 2012

Monika352 napisał(a)
Kochane Dziewczyny ależ dyskusję o M rozpętał nasz wyjazd do Szmitów. Czuje sie zobowiązana zaznaczyć za moj M na zakupy chętnie chodzi, wszelakie, bo generalnie dość łatwo daje się na wszystko namówić jak trochę pomęczę. Ale nie chcę żeby sie ze mną ciągnął do Szmitów bo musiałabym sie nim zajmować a nie skupiać na Ogrodowiczanach! A w końcu po to tam jadę, dla samych zakupów nie ciagnelabym sie 220 km
Dziewczyny dzieki za odwiedziny M

Baaardzo dobre podejście Z M teź lubię robić zakupy ale na spotkaniach ogrodowiskowych by mi ciut przeszkadzal, zabierałby mi cenne chwile na pogaduszki z dziewcyznami

Życzę miłego spotkania u Szmitów. Szkoda że ja mam tak daleko...
Moniika 11:21, 15 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Kochane Dziewczyny ależ dyskusję o M rozpętał nasz wyjazd do Szmitów. Czuje sie zobowiązana zaznaczyć za moj M na zakupy chętnie chodzi, wszelakie, bo generalnie dość łatwo daje się na wszystko namówić jak trochę pomęczę. Ale nie chcę żeby sie ze mną ciągnął do Szmitów bo musiałabym sie nim zajmować a nie skupiać na Ogrodowiczanach! A w końcu po to tam jadę, dla samych zakupów nie ciagnelabym sie 220 km
Dziewczyny dzieki za odwiedziny M

Baaardzo dobre podejście Z M teź lubię robić zakupy ale na spotkaniach ogrodowiskowych by mi ciut przeszkadzal, zabierałby mi cenne chwile na pogaduszki z dziewcyznami

Życzę miłego spotkania u Szmitów. Szkoda że ja mam tak daleko...

Tez żałuje Marzenko ze sie nie spotkamy, ale może kiedyś będzie spotkanie gdzieś po środku, albo na jakaś wystawę ogrodowa zagraniczna zorganizowana przez Ogrodowiczan będzie okazja sie wybrać??
Moniika 11:29, 15 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
A na kawkę nie chcecie zajechać do Ostródy to wsiadłabym do Was?
Decyzja sama się podjęła, M dziś schodził ze służby (w sobotę rano też by schodził), był w domu dopiero koło 9, w sumie nie miał dużo wezwań w nocy, ale nikt nie zagwarantuje jak będzie w nocy z piątku na sobotę. Widzę, ze wolałby zostać w domu niż zmęczony jechać, więc z przyjemnością z Wami bym się przejechała. Do Ostródy podrzuciłby mnie mój tata, M później by odebrał, planuję kupić sobie kilka traw, rodzicom z jedna hortensję, więc nawet na kolanach mogę trzymać swoje roślinki, jeśli Wy planujecie zakupowe szaleństwo.
O której mam być i gdzie?
Ania, jak długo jedziecie od siebie do Ostródy? Z godzinkę?
Najlepiej chyba byłoby zjechać na stację przy Mc Donaldsie?
Pozdrawiam

To Ania musi zdecydować ja jestem kierowca ale ile skąd dokąd i jak daleko do Ostrody nie mam pojęcia... Nastawienie nawigację i pojadę jak prowadzi u Ani planuje byc koło 8 z domu wyjadę trochę po 7. Wymienmy sie nr tel na PW i w razie czego będziemy sie zdzwaniac samochód mocno " damski" .... Więc za wiele nie upwcisne ) mogłabym z mężem pogadać żeby dał mi swój to byłby dużo większy, nie wiem czy Ania planuje duże zakupy? Bo ja tez może ze 4 Trawki i kilka żurawek ciekawych jakby mieli...
Welka 11:38, 15 sie 2012

Pisałam kiedyś z Przemkiem od nas, mówił, ze żurawki jakieś mieli, ale niezbyt dużo- oczywiście jak nie będzie miejsca to zrezygnuję nawet z traw na rzecz żurawek. Ania jakąś listę ma, ale nie wiem czy długa ta lista czy krótka i czy nie ma na niej na przykład jakiejś wielkiej brzozy Napisałam u niej w wątku niech tu zerknie, bo najlepiej będzie wiedziała ile czasu od niej jedzie się do Ostródy. Jak Ania nie będzie miała dużych zakupów to myślę, ze Twój "damski" samochód wystarczy. Zaraz wyślę nr telefonu. Pozdrawiam
monteverde 11:44, 15 sie 2012

A czy ten Mc Donald jest przy tej stacji benzynowej po prawej od Miłomłyna?
Welka 11:54, 15 sie 2012

Jadąc od Was jest po prawej stronie. Na 7 w Ostródzie jest jedno jedyne skrzyżowanie ze światłami i to jest właśnie przed samymi światłami (można skręcić na światłach albo tak jak pokaże drogowskaz kawałeczek przed światłami).
monteverde 12:01, 15 sie 2012

To my wjedziemy na tą ekologiczną stację
eliza3 12:03, 15 sie 2012

Przyszłam się przywitać i pozdrowić w ten świąteczny, ale pochmurny dzień
Welka 12:11, 15 sie 2012

Aniu, a ile czasu zazwyczaj jedziecie do Ostródy? O której mam tam być?

Monia, Ania odpowiedziała mi u siebie - chwilkę przed 9 będę na Was czekała, Ania wie gdzie. Zdzwonimy się w sobotę rano.
Celina 21:19, 15 sie 2012

No to macie już wszystko obgadane Silniki się już grzeją
Jeszcze tylko konto doładować i w rejs