Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Megi 19:13, 19 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Moniko co u Ciebie tak cichutko?pozdrawiam

Miałam zapytać o to samo, ale pewnie wyjaśnienie jedno, czasu brak
Ale trochę nam Ciebie brakuje, więc daj znać, co słychać w ogrodzie
majkel0326 19:19, 19 wrz 2012

Monika,wpadłam poczytać i pozdrowić
Madzenka 19:21, 19 wrz 2012

due napisał(a)

Ja posadzę swoje dopiero wiosną, nie będę ryzykować zimy

Marzenko to napisz mi jeszcze czy zawsze je wykopujesz i zimujesz w jakimś pomieszczeniu, czy może próbowałaś zostawić w gruncie. Teraz za bardzo nie wiem co mam zrobić, bo chciałam posadzić tej jesieni, ale jeśli to duże ryzyko to zrobię to dopiero wiosną.

Nigdy nie wykopywałam tylko zmieniłam ogród i teraz będę sadzić na nowo
Jednak w poprzednim ogrodzie co kilka lat mi wymarzały lub gniły, więc te pająki są wymagające ale dla ich urody warto się potrudzić

I ja się dołączam do pytania co tu tak cichutko?
Moniika 20:15, 19 wrz 2012

Kochane jesteście ! W weekend się poprawie coś wstawię, Koleżanki i Kolegów wszystkich pooodwiedzam!!! Teraz nie mogę bo czasu mam za mało.... Ale to się zmieni niedługo i nadrobię wszystko!!!!
monteverde 20:36, 19 wrz 2012

to czekamy do weekendu
AniaDS 14:29, 22 wrz 2012

Moniczko, pozdrawiam weekendowo
Moniika 12:37, 23 wrz 2012

Moje jesienne klimaty !

AniuDS , Aniu Monteverde - dzięki na odwiedziny !
prawda jest taka że ostatnio nie chce mi się jakoś siedzieć przed komputerem... nie wiem sama dlaczego - może jak przyjdzie zima i nie będzie wyjścia to to się zmieni, teraz ciągle gdzieś latam, czegoś szukam, coś zmieniam w domu. Poza tym same wiecie ile czasu zajmuje załadowanie jednego zdjęcia! Pozdrawiam
Moniika 12:44, 23 wrz 2012

Nadal pięknie kwitną:

dziś czytałam artykuł o dzielżanach i uświadomiłam sobie ze nie ma ich u mnie wcale! Muszę to zmienić
monteverde 22:49, 23 wrz 2012

Moniczko, przyszłam pozdrowić, trochę późno, ale miałam wyjazd dzisiaj a jak wróciłam musiałam zająć się niezwłocznie pracą , bardzo pilną, przesyłam wskazówkę
bardzo ładnie wygląda Twój ogród, różowe rozchodniki, powojnikowe pędzelki i rudbekie, dzisiaj też za dobyłam kępkę dzielżanów, w moim wątku znajdziesz ich kolor , wiem , że teraz się nie dzieli ich, ale były wykopane z karpą, więc kawałek wzięłam
Moniika 17:20, 24 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Moniczko, przyszłam pozdrowić, trochę późno, ale miałam wyjazd dzisiaj a jak wróciłam musiałam zająć się niezwłocznie pracą , bardzo pilną, przesyłam wskazówkę
bardzo ładnie wygląda Twój ogród, różowe rozchodniki, powojnikowe pędzelki i rudbekie, dzisiaj też za dobyłam kępkę dzielżanów, w moim wątku znajdziesz ich kolor , wiem , że teraz się nie dzieli ich, ale były wykopane z karpą, więc kawałek wzięłam

Hej Aniu! Dzieki za dobre słowo a grzybek, po prostu przecudny!!! Lecę do Ciebie M