Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

monitka 23:24, 07 wrz 2012

Bardzo ci dziękuję zapisuję nazwę do kajecika, poczytam o nim co lubi i może kiedyś się skuszę jak mi w łapki wpadnie
monteverde 23:25, 07 wrz 2012

a proszę bardzo
monteverde 22:51, 10 wrz 2012

Moniko hej, hej pozdrawiam cieplutko
EPODLAS 22:59, 10 wrz 2012

Moniko i nowy i stary powojnik prezentują się świetnie. Moje dwa już przekwitły. Na wiosnę koniecznie muszę coś dokupić. Tylko M musi zrobić jakąś podporę.
Megi 09:12, 11 wrz 2012

EPODLAS napisał(a)
Moniko i nowy i stary powojnik prezentują się świetnie. Moje dwa już przekwitły. Na wiosnę koniecznie muszę coś dokupić. Tylko M musi zrobić jakąś podporę.

O właśnie, ja też dumam już nad podporą, może ktoś ma patent ? bambusy są jednorazowe, a metalowe kratki dostępne w supermarketach jakoś niekoniecznie mi się podobają, chyba żeby zrobić na zamówienie coś z metaloplastyki ?
Moniika 18:44, 11 wrz 2012

Megi napisał(a)

O właśnie, ja też dumam już nad podporą, może ktoś ma patent ? bambusy są jednorazowe, a metalowe kratki dostępne w supermarketach jakoś niekoniecznie mi się podobają, chyba żeby zrobić na zamówienie coś z metaloplastyki ?

Hej Dziewczyny!!! U mnie wszelkie kupione w internecie stożki z precików i plotki z ogrodniczych zdecydowanie dawno zarośnięte i niewystarczające ! Najlepiej sprawdza mi się barierka kuta na schodach i płot .. I ławka stara tyle ze nie można juz będzie niedługo na niej siedzieć powojniki te które mam u siebie bardzo szybko rosną i małe ( 120-140cm) podpórki są za małe! Sprawdziła mi się tez samodzielnie wykonana podpórka z grubego drutu którą owinęłam stary pień drzewa. Pozdrawiam M
Moniika 18:46, 11 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Moniko hej, hej pozdrawiam cieplutko

Hej Aniu również pozdrawiam
Mirka 21:33, 13 wrz 2012

Dzięki za mile przyjecie.Pozwolilam sobie na spacer po twoim ogrodzie i oniemialam z wrażenia bo jest cudowny.Pozdrawiam MIRKA
Dorka 22:01, 13 wrz 2012

Cudny to cudny ale jaki tarasik ma cudny, jak marzenie !!!!!!!!!!!
due 14:18, 14 wrz 2012

Jesteś czy Cię nie ma? Kupiłam cebulki tam gdzie poleciłaś, są zdrowe i duże, ale i tak je zaprawiłam Topsinem. Teraz schną i czekają na weekendowe sadzenie. Nie ma ich tyle co u Ciebie, ale jak na pierwszy rok to wystarczy. Kupiłam też pustynniki. Masz może przepis na ich sadzenie, bo nie wiem czy kupowałaś do siebie. A może ktoś z odwiedzających Monikę eksperymentował z tymi kwiatami. Podpowiedzcie, bo mi w końcu wyschną, a jak kwitną to są takie piękne. No i z czym je posadzić, żeby potem nie było pusto.