Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Ivvvona 22:42, 01 maj 2014

Ale się napracowaliście, ale efekty już widać. Z roślinkami będzie pięknie.
regli 22:45, 01 maj 2014

Super! Kupa roboty zrobiona. Anitko, być może jutro mój mąż zajedzie do tej szkółki z trawami. Gdybyś chciała, żeby Ci sprawdzić jakieś ceny czy dostępność, to daj znać.
Anita1978 22:48, 01 maj 2014

regli napisał(a)
Super! Kupa roboty zrobiona. Anitko, być może jutro mój mąż zajedzie do tej szkółki z trawami. Gdybyś chciała, żeby Ci sprawdzić jakieś ceny czy dostępność, to daj znać.

Sprawdź czy są morning light i zebrinus miskant ale taki niższy do1,5 m. Będę wdzięczna
.
Anita1978 22:49, 01 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Ale się napracowaliście, ale efekty już widać. Z roślinkami będzie pięknie.

Jeśli jutro nie będzie padać, co zapowiadają, to posadzę!
Anita1978 22:51, 01 maj 2014

Gardener27 napisał(a)
Bardzo ciekawie zapowiada się kącik wypoczynkowy Ciekaw jestem jak będzie wyglądała całość z roślinami Będę podglądał

Hej!
Byłam tez u ciebie, ładnie,w żółtych kolorach
Krys 23:22, 01 maj 2014

Anita1978 napisał(a)

Krysiu ja po trawy jadę do tej szkółki koło Panianic, oni specjalizują sie w trawach
A jakie ci zmarzły?

Anitko zmarzły mi gracillimus ,nie znam tej szkólki koło Pabianic ,dasz na pv namiary
regli 23:28, 01 maj 2014

Krys, dokładne namiary na tę szkółkę są u mnie w wątku (chyba przedostatnia strona) podane przez Nikitę.
Anitko, już zapisuję i jak tylko da radę, to sprawdzi
Margarete 02:52, 02 maj 2014

Musz was rozczarowac dziewczny, bylam w tej nszej szkolce z trawkami w poprzednia sobote i kicha, jeszcze nic wlasciwie do zaoferowania pan nie miaz trawek. Lazilam sama po tych jego zakamarkachi owszem ladne zurawki mil, niedrogo ale wsrod trawnic jeszcze nie widac, male, ledwo sie ruszyly, trzeba poczekac jeszcze troche................

A kacik super ci wyszedl, nawet ju premierowz relksik na hustawce byl......
Wierze, ze roboty duzo mieliscie, sama w ubieglym roku tyle darni zdjelam to umiem sobie to wyobrazic, ale warto, bo bedze slicznie............

Ja jutro mam ogrodowe plany, zobaczymy jak pogoda pozwoli........

regli 17:04, 02 maj 2014

Anitko, miałam dobre chęci, ale nic z tego nie wyszło. Mąż przejechał tę miejscowość wzdłuż i wszerz i nie znalazł tej szkółki. Choć wcześniej twierdził, że chyba wie gdzie jest Ja chyba w poniedziałek przejadę się do szkółki do Zalesic i tam kupię rozplenice. Jakbym się wybrała, to tam Ci sprawdzę czy mają i po ile. A mąż w przyszłym tygodniu również będzie w Łodzi, więc obiecał lepiej się przygotować i spróbuje jeszcze raz znaleźć.
W majowej "Magnolii" jest napisane, że 11 maja są targi ogrodnicze w Bykach. Słyszałaś coś może?
popcorn 17:58, 02 maj 2014

Zagladam, pozdrawiam! ale pracy za Wami, szybko się uporaliście, jak na jeden dzień, z tyloma zajęciami! pozdrawiam serdecznie, zajrzę jutro - może już część roslinek bedzie?
pozdrawiam spod Augustowa!