Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Milka 13:39, 06 maj 2014

Anitko, widoczek super, aż zazdraszczam tej huśtawki
popcorn 13:49, 06 maj 2014

zaglądam, pozdrawiam!!
pokaż zasadzone zakupy!
pozdrawiam!
dajana 14:47, 06 maj 2014

Ale się obłowiłaś w roślinki, aż mi ślinka cieknie na takie widoczki jak u ciebie to ja sporo jeszcze poczekam ,mam nadzieje ze zdażę się nacieszyć kwiatkami od góry kiedy skończę, a nie korzonki oglądać od spodu .Aniu znasz białe pnące róże, koniecznie pachnące które rosną sztywno i wąsko, a nie w krzak ? wys do 2,5m. Potrzebuję 6 sztuk na słupy tarasowe a niżej niskie i mnóstwo lawendy przy nich aby mszyce odstraszyć i upajać się ich zapachem na tarasie .Mogą być bardzo delikatny róz nie koniecznie czysta biel, ale naprawdę jaśniutenki .Ty jesteś różana dziewczyna i doświadczona w tej materii, czy cos co się może rzuciło takiego w oczęta ?Opisy w szkółkach to dla mnie za mało, doświadczenie jest lepszą informacją .Co byś ewentualnie poleciła?
Pszczelarnia 15:43, 06 maj 2014

Też jestem ciekawa miejsca na skalniakowe.
Bogdzia 21:07, 06 maj 2014

Te skalniakowe to słonecznice po łacinie delosperma i niestety będą jednoroczne , u mnie troszke zóltych przetrzymalo już dwa lata , na inne nie ma szans wymarzna.
Anita1978 21:16, 06 maj 2014

irena_milek napisał(a)
Anitko, widoczek super, aż zazdraszczam tej huśtawki

No w końcu ma stałe miejsce, na rabacie żwirowej! Na trawie zostawały ślady i trawa gniła....
Ivvvona 21:18, 06 maj 2014

Anitko, to jest watek Basi
https://www.ogrodowisko.pl./watek/277-moj-4-arowy-azyl
Anita1978 21:22, 06 maj 2014

popcarol napisał(a)
zaglądam, pozdrawiam!!
pokaż zasadzone zakupy!
pozdrawiam!

Pokażę jutro! Dziś nie zrobiłam fotek, inne sprawy miałam, niezbyt przyjemne....wczoraj miałam wypadek i skasowałam pół auta....dzisiaj załatwianie papierków....no i ręce i nogi mnie bolą-fioletowe są....
Anita1978 21:24, 06 maj 2014

dajana napisał(a)
Ale się obłowiłaś w roślinki, aż mi ślinka cieknie na takie widoczki jak u ciebie to ja sporo jeszcze poczekam ,mam nadzieje ze zdażę się nacieszyć kwiatkami od góry kiedy skończę, a nie korzonki oglądać od spodu .Aniu znasz białe pnące róże, koniecznie pachnące które rosną sztywno i wąsko, a nie w krzak ? wys do 2,5m. Potrzebuję 6 sztuk na słupy tarasowe a niżej niskie i mnóstwo lawendy przy nich aby mszyce odstraszyć i upajać się ich zapachem na tarasie .Mogą być bardzo delikatny róz nie koniecznie czysta biel, ale naprawdę jaśniutenki .Ty jesteś różana dziewczyna i doświadczona w tej materii, czy cos co się może rzuciło takiego w oczęta ?Opisy w szkółkach to dla mnie za mało, doświadczenie jest lepszą informacją .Co byś ewentualnie poleciła?

Nie umiem ci doradzić w tej kwestii....zapytaj prawdziwą specjalistkę - https://www.ogrodowisko.pl/watek/1487-ania-i-roze-i-cala-reszta
Ona ci doradzi
Anita1978 21:25, 06 maj 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Też jestem ciekawa miejsca na skalniakowe.

To nie taki prawdziwy skalniak, tylko rabatka żwirowa z kamykami....ale jak zrobię zdjecia to pokażę