Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

hanka_andrus 22:41, 11 gru 2012

Konradzie,Jesteś dorosłym facetem,trzeba uwierzyć w siebie.A skoro już jest postanowienie, to wszystko będzie dobrze.Czas na zmiany przyjdzie samoistnie,o ile tego chcesz.
W święta mnie w necie nie będzie,ale po świętach będę do Ciebie zaglądać, i pytać co porabiasz.....
Ja mam taką teorię: Smutny człowiek musi szukać towarzystwa wesołych ludzi,nieśmiały -skumplować się z odważnym, a pechowiec-z takim co potrafi z piasku bicz ukręcić i jeszcze nim postrzelać.Zmień kumpli,albo przynajmniej odejdź od nich na jakiś czas.
Ale ja tu Tobie farmazony gadam jak do syna,może nie w smak Tobie taka gadka Tobie?Wybacz ,jeżeli za bardzo pojechałam po bandzie...
Serdeczności w rodzinie wiele Tobie życzę.
alinak 22:51, 11 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)

Ja mam taką teorię: Smutny człowiek musi szukać towarzystwa wesołych ludzi,nieśmiały -skumplować się z odważnym, a pechowiec-z takim co potrafi z piasku bicz ukręcić i jeszcze nim postrzelać

no to Konrad ja się bardzo nadaję na kumpele
- wesoła do upiorności
- postrzelona
-odważna , aż czasem głupio
- nie oceniam nigdy nikogo

głowa do góry - nie tylko ty nie lubisz świąt . ja mam podobnie . widzimy się z rodziną często , prawie na co dzień i szanujemy się nie tylko od święta . dlatego te są zbędnym dodatkiem w postaci ślęczenia przy stole , podczas gdy bardziej odważni na zmiany szusują już w Białce na deskach . .....ja zaś spokojnie grubnę sobie przy tygodniowym zapasie jedzenia na stole
Mala_Mi 23:08, 11 gru 2012

Kondzio.... wg recepty Hanusi.. nie jestem idealnym przyjacielem.. ale w tłoku ujdzie Do Alinki mi daleko, ale nie mam wcale zamiaru nawet jej dorównywać....
I w teorii Hanusi jest prawda... jak mam zły nastrój to od razu latam gdzie wesoło... muzyka musi być w radiu wesoła.. szukam towarzystwa ludzi silnych...
Ale częściej jestem zaliczana do tych mocniejszych... ale czy to nie pozory???? Człek czasami miną nadrabia
alinak 23:21, 11 gru 2012

Masz Aniu racje - człowiek dobry na wszystko ......a dlaczego ty mi masz dorównywać ? .....chyba na odwrót .
z pozorów rodzi się czasem prawda . jeśli myślisz że jesteś słaba a 3 osoby zasugerują że jesteś silna . to co w końcu pomyślisz jak masz problem ??. - jestem silna , przecież tak mówią , i rozwiązujesz problem

jak mam gorszy dzień to zawsze umawiam się ze znajomymi na kawkę . no i uwierzcie że mija chandra jak ręka odjął .....nawet jeśli po drodze zaliczę stłuczkę ( Konrad wie o czym mówię )

gusiarz 08:17, 12 gru 2012

Kondzio - cieszę się, że zaczynasz dostrzegać potrzeby zmian. To dobry początek. Nowa praca, nowy ogród - głowa do góry - JESTEŚMY Z TOBĄ. Naprawdę bardzo się cieszę, że odważyłeś się na zmiany. To tak jakbyś zrobił małą dziurkę w grubym murze. Widziszjuż przez dziurkę co tam jest po drugiej stronie, teraz tylko z mozołem trzeba te kamienie odwalać. Pozdrawiam serdecznie

PS
I Alinka ma rację trzeba uwierzyć w siebie - JESTEŚ SILNY!!! DASZ RADĘ!!!
baraga1904 08:22, 12 gru 2012

....Kondzio - głowa do góry... z tego co widzę razem na wiosnę ruszamy "na wojnę"...ogrodową... zbieraj siły i pozytywne myslenie... pozdrawiam cieplutko
hanka_andrus 08:45, 12 gru 2012

Macham łapką! Miłego dnia!
kaisog1 10:25, 12 gru 2012

A ja wcale nie uważam, że marudzisz Czasem człowiek musi sobie pogadać bo inaczej.... się udusi
Kondzio 12:26, 12 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Konradzie,Jesteś dorosłym facetem,trzeba uwierzyć w siebie.A skoro już jest postanowienie, to wszystko będzie dobrze.Czas na zmiany przyjdzie samoistnie,o ile tego chcesz.
W święta mnie w necie nie będzie,ale po świętach będę do Ciebie zaglądać, i pytać co porabiasz.....
Ja mam taką teorię: Smutny człowiek musi szukać towarzystwa wesołych ludzi,nieśmiały -skumplować się z odważnym, a pechowiec-z takim co potrafi z piasku bicz ukręcić i jeszcze nim postrzelać.Zmień kumpli,albo przynajmniej odejdź od nich na jakiś czas.
Ale ja tu Tobie farmazony gadam jak do syna,może nie w smak Tobie taka gadka Tobie?Wybacz ,jeżeli za bardzo pojechałam po bandzie...
Serdeczności w rodzinie wiele Tobie życzę.
I bardzo dobrze mną się nie przejmuj przyda mi się trochę takich słów Dziekuje tobie ze jesteś
Kondzio 12:29, 12 gru 2012

alinak napisał(a)

Ja mam taką teorię: Smutny człowiek musi szukać towarzystwa wesołych ludzi,nieśmiały -skumplować się z odważnym, a pechowiec-z takim co potrafi z piasku bicz ukręcić i jeszcze nim postrzelać

no to Konrad ja się bardzo nadaję na kumpele
- wesoła do upiorności
- postrzelona
-odważna , aż czasem głupio
- nie oceniam nigdy nikogo

głowa do góry - nie tylko ty nie lubisz świąt . ja mam podobnie . widzimy się z rodziną często , prawie na co dzień i szanujemy się nie tylko od święta . dlatego te są zbędnym dodatkiem w postaci ślęczenia przy stole , podczas gdy bardziej odważni na zmiany szusują już w Białce na deskach . .....ja zaś spokojnie grubnę sobie przy tygodniowym zapasie jedzenia na stole
No pewnie ze się nadajesz a co piszesz to faktycznie prawda