Tylko, że M poduchy jeszcze w folii zaniósł do schowka na górę, a bez nich to tak średnio wygląda. Ale może uda mi się go jakoś przekonać, żeby pokazać mebelki w całej okazałości.
Generalnie jestem nimi zachwycona, funkcjonalne i wygodne. Poza tym przemiła, profesjonalna obsługa firm, przez które je ściągałam
Mebelki prezentują się tak. Na razie dosunięte maksymalnie pod zadaszenie. Poduchy zaraz wracają do domku, bo to jeszcze nie czas na siedzenie na tarasie Nie przypuszczałam nawet zamawiając je na początku marca, że na początku kwietnia będzie jeszcze zima. Buuuu
I z bliska Świetna jakość! Kolor i faktura, czyli okrągły technorattan, w szaro-brązowej matowej kolorystyce, poduchy idealnie pasujące do elewacji, modułowy zestaw po łuku, tak jak mój taras - to czego szukałam od 2 lat. Warto było poczekać
Na moment wstawiłam też podświetlanie donice i kulki bukszanów, żeby trochę ożywić tę aranżację.
Docelowo będzie to wszystko wyglądało nieco inaczej.
a takie pytanie techniczne, one są łączone za pomoca jakiś cudów technicznych (nie wiem jak to nazwać) czy poprostu są do siebie dostawione? zastanawia mnie jaki i czy to się kupy trzyma