Enya73
22:30, 11 lip 2012
Dziękuję, oczywiście są pewne niedociągnięcia, ale myślę, że jak rośliny się rozrosną, to się tak nie będzie rzucać w oczy.
Na razie walczę z chwaściorami i usiłuję opanować kosiarkę, bo od 3 tygodni mamy w końcu trawnik Hurra! Poszliśmy tym razem na skróty i zamówiliśmy trawnik z rolki razem z usługą położenia. To był naprawdę dobry pomysł. Pogoda taka kapryśna w tym roku, że nie zdecydowałabym się na trawnik z siewu . Jedna ulewa i miałabym trawnik w stawie , pomiędzy kamieniami. A potem musiałabym się bawić w kopciuszka.
Tuż przed rozłożeniem rolek z trawą
A tak, to same miejsce po:
Cudownie jest w końcu chodzić po trawie, a najprzyjemniej na bosaka
No i wrzucam w końcu pierwsze aktualne zdjęcia. Od razu usprawiedliwię się, że marny ze mnie fotograf. Zdjęcia są lekko prześwietlone.
Jeśli chodzi o nasadzenia, to są to najstarsze zakątki mojego ogrodu.
A tu mała panorama z dolnego piętra ogrodu
Na razie walczę z chwaściorami i usiłuję opanować kosiarkę, bo od 3 tygodni mamy w końcu trawnik Hurra! Poszliśmy tym razem na skróty i zamówiliśmy trawnik z rolki razem z usługą położenia. To był naprawdę dobry pomysł. Pogoda taka kapryśna w tym roku, że nie zdecydowałabym się na trawnik z siewu . Jedna ulewa i miałabym trawnik w stawie , pomiędzy kamieniami. A potem musiałabym się bawić w kopciuszka.
Tuż przed rozłożeniem rolek z trawą
A tak, to same miejsce po:
Cudownie jest w końcu chodzić po trawie, a najprzyjemniej na bosaka
No i wrzucam w końcu pierwsze aktualne zdjęcia. Od razu usprawiedliwię się, że marny ze mnie fotograf. Zdjęcia są lekko prześwietlone.
Jeśli chodzi o nasadzenia, to są to najstarsze zakątki mojego ogrodu.
A tu mała panorama z dolnego piętra ogrodu