Ela pierwszy raz dałam hydrokomplex yara mila....i nie był typowo do trawy (jadę po niego dzisiaj to cyknę fotkę, albo wkleję linka, teraz piszę z telefonu). Za 5 kg dałam niewiele ponad 20 złociszy, działa szybko. Przy nim zostanę do sierpnia i tak raz na 4-5tygodni. Ostatniego roku dawałam coś długo działającego i ładny trawnik był w listopadzie. Mam zamiar trzymać się częstego koszenia...no i ostatnio chwasty muszę ręcznie wyrywać, bo szkoda mi tego, który niedawno dosiałam...cieszy mnie, że trawy jednak nie jest dużo
u mnie słońce na zmianę z chmurami i duchota...cosik wisi w powietrzu. M kosi trawnik, a ja podrzucę Kubę na rozszerzenie z języka i podjadę po nawóz...licząc po cichu na deszcz ....ale fakt, pogoda taka, że człowiekowi od razu lepiej
Z nawiezieniem mi się udało, za oknem niezła ulewa i burza...Kasiu taka krótka przerwa w pracy w ogrodzie nie przeszkodzi...no chyba, że niezłe błoto później będzie
No ja podejrzewam, że to wycieraczka...ale może na stanie na razie nie było?.... i tak będziemy musieli tam nie raz podjechać, więc spojrzę raz jeszcze -będę czatować