Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Anita1978 20:48, 10 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Ela pierwszy raz dałam hydrokomplex yara mila....i nie był typowo do trawy (jadę po niego dzisiaj to cyknę fotkę, albo wkleję linka, teraz piszę z telefonu). Za 5 kg dałam niewiele ponad 20 złociszy, działa szybko. Przy nim zostanę do sierpnia i tak raz na 4-5tygodni. Ostatniego roku dawałam coś długo działającego i ładny trawnik był w listopadzie. Mam zamiar trzymać się częstego koszenia...no i ostatnio chwasty muszę ręcznie wyrywać, bo szkoda mi tego, który niedawno dosiałam...cieszy mnie, że trawy jednak nie jest dużo

Mówiłam, że ten nawóz jest super?! Ja kupuję na Allegro paki po 25 kg, bardziej się opłaca
JulkAd 20:53, 10 maj 2013

Anita1978 napisał(a)

Mówiłam, że ten nawóz jest super?! Ja kupuję na Allegro paki po 25 kg, bardziej się opłaca

Pewno masz Anitko rację tylko ja mam problem z przechowaniem tego nawozu w takiej ilości, a Ty masz zdecydowanie więcej trawnika niż ja...szybciej Ci taki worek schodzi
gierczusia 20:54, 10 maj 2013

JulkAd napisał(a)
Elu ten nawóz polecała sama Szefowa...to takie cuś...u mnie w ogrodniczym po 5 kg jest też, na mój ogród wystarczy, na Twój będzie na cały sezon.... chyba

http://www.farma-malecki.pl/index.php?p558,yara-mila-complex-12-11-18-25kg-hydrocomplex-ogolne-zastosowanie

Aaa .. To reklama z pierwszej ręki .. Super .. Ale cena chyba dobrze kieszenie czyszcząca ??
gierczusia 20:55, 10 maj 2013

JulkAd napisał(a)

ja ostatnio też późnym wieczorem nie kumam

Kum kum .., kofam Was ., jesteście niemożliwe
gierczusia 20:56, 10 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Ja chyba zaczynam w ten nałóg wpadać, bo za oknem leje, a ja magiczną siłą poszłam podlewać hortensje

Moja dębolistna dopiero teraz startuje z paczkami .. Ona jest opóżniona
gierczusia 20:58, 10 maj 2013

Anita1978 napisał(a)

Anitko .. Litości 25 kg ???... Ja mam trawnika nie więcej niż 20 m2 ..,, przecież mi to starczy do końca świata i o jeden dzień dłużej
Anita1978 20:58, 10 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Pewno masz Anitko rację tylko ja mam problem z przechowaniem tego nawozu w takiej ilości, a Ty masz zdecydowanie więcej trawnika niż ja...szybciej Ci taki worek schodzi

Na raz... Niestety...
JulkAd 21:02, 10 maj 2013

Cena Elu nie najgorsza...Anita zauważyła, że przez neta taniej, ale dla mnie za dużo na jeden raz, więc przepłacam w ogrodniczym na miejscu ....ostatnio za 5 kg 21 zł

Przynajmniej pokumać mogę, bo żaby nie chcą...ciurkadełka jeszcze nie ma, więc wody też niet.....

Moje ruszyły, ale je dopieszczam....za oknem leje idę pojemniki opróżnić...idę w deszczu tuje podlać....to dopiero sąsiedzi pomyślą, ze mam pod deklem coś nie tak
bociek 21:51, 10 maj 2013

A co Ty dziecko bejbi chcesz od zebrinusow. Normalne sa, ruszaja sobie spokojniusio, one nie od razu daja czadu. ... A ten drugi to nie Morning Light???
JulkAd 21:55, 10 maj 2013

bociek napisał(a)
A co Ty dziecko bejbi chcesz od zebrinusow. Normalne sa, ruszaja sobie spokojniusio, one nie od razu daja czadu. ... A ten drugi to nie Morning Light???

no Kasiu zielonego pojęcia nie mam właśnie....może to i on