Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 08:35, 10 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja otrzepuję przekwitłe kwiaty
Po cisy nie mam jak dojechać...

A o tym nie pomyślałam...spróbuję

...szkoda, bo cena była rewelacyjna..
JulkAd 08:35, 10 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jak miło, że chociaż zaglądasz
Kindzia 10:58, 10 paź 2014

Matko i córko...znowu przegapiłam. Cisy tym razem i vanilki. Ale zdjęcia będą, to jetem usatysfakcjonowana
Balujesz weekendowo? To miłego balowania Juleczko
U mnie sadzonko będzie

Buziaki ogromniaste
Pszczelarnia 13:19, 10 paź 2014

Bo dodam, że 5 Bobo już na mnie czeka... . Więc jednak się bardzo na już zainspirowałam.
BusyBee 16:24, 10 paź 2014

Poczytałam u Ciebie Julcia, że vanilki będą- świetny wybór... u mnie kwitnie pierwszy sezon i jestem w niej absolutnie zakochana i chcę jeszcze... ile ich kupiłaś??

A mój weekend tez imprezowy może gdziesik się przypadkiem spotkamy???
JulkAd 18:33, 11 paź 2014

NO to na razie obiecane fotkę frontu...niestety późno już dzisiaj było na te fotki i wyszły beznadziejnie, bo jeszcze mi baterie zaczęły siadać....jutro spróbuję wrzucić lepsze. Dlatego dzisiaj tylko ta od frontu.

Pod świerkiem....doszły Vanilki...i malutkie sadzonki Ice Dance. Na następny rok pozostanie mi tylko dokupić miskanta i chyba jednak tutaj ML i..... żwirek

Vanilki kupiłam 4...nie są duże, ale silne sadzonki...około 60 cm miały....no i rewelacyjnie były zapakowane...nie ucierpiały po drodze...

Nawet dobrze ziemi nie zdążyłam dzisiaj zamieść, żeby zdjęcie zrobić....

JulkAd 18:39, 11 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Matko i córko...znowu przegapiłam. Cisy tym razem i vanilki. Ale zdjęcia będą, to jetem usatysfakcjonowana
Balujesz weekendowo? To miłego balowania Juleczko
U mnie sadzonko będzie

Buziaki ogromniaste

Fotki lepsze niestety dopiero jutro, bo dzisiaj jakoś dzień krótszy miałam....i zdjęci do doo...y wyszły

Róże?, miskanty? Czyżbyś za cebule też się brała?...ja na szczęście niewiele kupiłam w tym roku i mam już za sobą

Obuziowuję
JulkAd 18:41, 11 paź 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Bo dodam, że 5 Bobo już na mnie czeka... . Więc jednak się bardzo na już zainspirowałam.

No widzisz Ewa, ja myślałam o tym Bobo...i pewno jeszcze kiedyś gdzieś wcisnę....ale tu jednak wyższe chcę mieć
lojalna_ 18:41, 11 paź 2014

JulkAd napisał(a)
NO to na razie obiecane fotkę frontu...niestety późno już dzisiaj było na te fotki i wyszły beznadziejnie, bo jeszcze mi baterie zaczęły siadać....jutro spróbuję wrzucić lepsze. Dlatego dzisiaj tylko ta od frontu.

Pod świerkiem....doszły Vanilki...i malutkie sadzonki Ice Dance. Na następny rok pozostanie mi tylko dokupić miskanta i chyba jednak tutaj ML i..... żwirek

Vanilki kupiłam 4...nie są duże, ale silne sadzonki...około 60 cm miały....no i rewelacyjnie były zapakowane...nie ucierpiały po drodze...

Nawet dobrze ziemi nie zdążyłam dzisiaj zamieść, żeby zdjęcie zrobić....

Ale sie pieknie zrobiło bukszpany slicznie co to za trawka ładna?
JulkAd 18:42, 11 paź 2014

BusyBee napisał(a)
Poczytałam u Ciebie Julcia, że vanilki będą- świetny wybór... u mnie kwitnie pierwszy sezon i jestem w niej absolutnie zakochana i chcę jeszcze... ile ich kupiłaś??

A mój weekend tez imprezowy może gdziesik się przypadkiem spotkamy???

Kasiu, u mnie jedna Vanilka od dwóch lat w ogrodzie rośnie, tutaj kupiłam 4 ...i mam nadzieję, że będą miały na tyle światła, żeby się wybarwić

U mnie cały październik i prawie pół listopada jak nie imprezy to wyjazdy.....weekendy non stop zapełnione...