Wiesz, że o tym myślałam już z tyłu w ogrodzie, ale jak na razie nigdzie w pobliżu nie ma, ale masz rację to dobry pomysł...wiosną się na pewno rozejrzę...a jak nie to skorzystam z linka, który mi podesłałaś
Ja takie obrzeża na all kupowałam i były duuużo tańsze niż u mnie w CO...sprawdzają się suuuper, nawet mój eM stwierdził, że fajne i gdyby nie koszty, to całe rabaty by tym odgrodził od trawnika....
Gosiu na pewno nie dam rady codziennie bywać na forum, ale chociaż chwilkę...tak do połowy listopada ciężko będzie...później może ciut lepiej.
W ten weekend jadę w mojego Krzyśka strony, na groby jego rodziców i dziadków. Ale oprócz obowiązków liczę na odrobinę przyjemności...jak co roku chociaż chwilkę spędzę w Uniejowie w źródłach termalnych...uwielbiam relaks tam
No to znaczy, że nie ma co szukać...tylko wiosną od razu zamówić...ja koniecznie przy kamieniach z tyłu muszę dać, a przy okazji tych kilka metrów i z przodu...
...wycieczki ja sobie też zazdraszczam...luzik niesamowity....i jeszcze gotują i ciekawe miejsca pokazują...i na masaż się załapałam...i nawet nie był to sierściuch...odbuziowuję