Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

AsiaK_Z 19:52, 31 paź 2014

Jaki tu spokój sia la la laaa, nic się nie dzieje sia la la laaa... Pozdrawiam serdelecznie
malgorzata_s... 14:19, 04 lis 2014

Jula buziaki zostawiam dla Was
JulkAd 17:42, 04 lis 2014

Kasik napisał(a)
U nas praca wre, a Wy na masażach? No to pięknie. Ja musze się zadowolić masażem mojej Karolci i tylko wtedy, kiedy ma dobry humor. Buziaczki Juleńko.

Kasiu masaże się przydały jak nigdy...poprzedni tydzień na całych obrotach miałam i tyko szkoda, że taki relaks nie by planowany po tym całym zamieszaniu...ten weekend jeszcze mam zajęty, a później mam nadzieję, że wrócę powoli na forum....ale pewno i tak tylko przy sobocie, bo w tygodniu gonitwa, sama nie wiem czemu
Dzięki za buziaki
JulkAd 17:46, 04 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Nooo ja ju tu barier intymności przekraczać nie zamierzam .. I dopytywać nie bedem zbytnio. .. Grunt ,źe dobrze było

Ps..bluszcza odetnę kawałek i włożę do wody , do wiosny powinien zdążyć korzonki wypuścić

Buziole

I przekraczać granic nie musisz...grzeczna byłam, a masaż dobrze mi zrobił, bo fachowo zrobiony był

Bluszcz wilgoć lubi ja swój posadziłam (taki najzwyklejszy) koło moich pojemników i ładnie się tam zadomowił, ale tam ciemno i wilgotno

Dzięki za buziaki
JulkAd 17:47, 04 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Noo pacz ,a mnie nikt masować nie kce .. Noo toż Ci los

Przyjedziesz to pomasujem...na razie Sierściuch musi Ci wystarczyć
JulkAd 17:49, 04 lis 2014

Kasik napisał(a)

Moja córcia po szkole takiej Dostała od nas stół specjalny, to spłacić jakoś musi.
Ale jak przy pierwszym masażu na mojej osobie dostała w czoło z pięty, to wcale się nie dziwię, że ma obawy i chęci nie za dużo.

Oj takiego masażystę to ja bym też w domciu kciała...ja bym nie kopała piętami....grzeczny klient jestem
JulkAd 17:51, 04 lis 2014

Kasik napisał(a)

Moja prywatna córcia nacisnęła lekko na jakieś miejsce - bliżej nie określone- i noga sama ruszyła do ataku

He, he dobre...już sobie wyobrażam taką akcję...aż mi się micha jarzy
JulkAd 17:52, 04 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Kaśku .. Ja Ci powiem.....Ty lepiej zdiagnozuj te " jakieś miejsce " bliżej nieokreślone..bo fieszzz...eMuś ..te rzeczy.. I jak noga sama ruszy do ataku..aaaaaaa.... ściskam

A my tu tak buszujemy bez Juleczki....

Buszujcie, buszujcie....miło Was poczytać
JulkAd 17:53, 04 lis 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam

Odpozdrawiam
JulkAd 17:55, 04 lis 2014

BusyBee napisał(a)
Julcia gdzie TYYYYY???

W ciągłym biegu Kasiu i powoli tonę w papierach...no może raczej w plikach komputerowych