Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 10:31, 27 paź 2012

kasik778 napisał(a)
bardzo ciekawa podróż po Lwowie, zdjęcia cmentarza piękne i wzruszające...

Oj Kasiu wiele rzeczy mnie tam wzruszyło...najbardziej dzieci w polskiej szkole, które mają polskie korzenie...i pięknie mówią po polsku i jeszcze piękniej po polsku śpiewają ...jak mi się uda to wrzucę krótki filmik...ale nie wiem czy dam radę
JulkAd 10:33, 27 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Jula, piękna relacja z Ukrainy dziekuję, bo nie wybiorę sie tam, ale mogłam pooglądać
u nas śnieg!!

Irenko u mnie też śnieg, a w sprawie relacji z Ukrainy -proszę bardzo
Milka 10:36, 27 paź 2012

czyli prawie wszyscy uziemieni; zminiłam plany, jadę na groby bliskich, bo i tak z ogrodu nici; ale za to kolejny weekend myślę, będzie lepszy, bo nie dokończyłam, dalie i kanny niewykopane!!
JulkAd 10:41, 27 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Moja koleżanka to nawet na spływy kajakowe na Ukrainę jeździła i bardzo sobie chwaliła, bo to prawie dzikie wszystko, żadnych tłumów turystów, przyroda piękna, na wsiach ludzie gościnni i mili, ale to było tak z 10 lat temu. Ciekawe czy dalej tak jest?

Agatko oprócz samej granicy, którą nie bardzo lubię tam przekraczać...to wszystko jest jak najbardziej w porządku. Ludzie wspaniali...chociaż pewno my do nich też czasami możemy być uprzedzeni...może już nie my, ale nasi rodzice albo dziadkowie?
Ja właśnie lubię takie wypady w miejsca gdzie turystów "jak na lekarstwo"
JulkAd 10:47, 27 paź 2012

irena_milek napisał(a)
czyli prawie wszyscy uziemieni; zminiłam plany, jadę na groby bliskich, bo i tak z ogrodu nici; ale za to kolejny weekend myślę, będzie lepszy, bo nie dokończyłam, dalie i kanny niewykopane!!

No pogoda nawet na sprzątanie grobów nieciekawa Irenko...psa by człowiek na dwór nie wygonił
AniaDS 15:56, 27 paź 2012

Julitko, bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia i opisy. Te cmentarze zawsze robią na mnie wrażenie, wzruszają i skłaniają do przemyśleń..
JulkAd 15:59, 27 paź 2012

AniaDS napisał(a)
Julitko, bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia i opisy. Te cmentarze zawsze robią na mnie wrażenie, wzruszają i skłaniają do przemyśleń..

Proszę bardzo Aniu...tak trochę na czasie ten cmentarz...
hanka_andrus 17:31, 27 paź 2012

Dzięki za kawałek naszej historii!Niech mówią,że to Ukraina,ale dla nas,mimo że zabrane ziemie,to i tak będą nasze na wieki, póki my żyjemy i mamy to w pamięci..
JulkAd 17:40, 27 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Dzięki za kawałek naszej historii!Niech mówią,że to Ukraina,ale dla nas,mimo że zabrane ziemie,to i tak będą nasze na wieki, póki my żyjemy i mamy to w pamięci..

Haniu witam w moich "progach" cieszę się , że jest nas sporo takich, którzy czują takie "klimaty" ... i nie zapominamy o naszych korzeniach
hanka_andrus 17:59, 27 paź 2012

Julitko ,zaglądam do Twojego wątku,bo ciągle myślę, że ty masz ogród do odśnieżenia.....
Tak mi się przestawia .......
A korzenie,moje w pobliżu Bieniakoń,nieopodal Lidy i Nowogródka.....