Ewucha
20:38, 15 lip 2012

No i oczywiście jak to z początkującym forumowiczem bywa, nie poradziłam sobie ze wstawianiem zdjęcia.

. Szukając pomysłów do przydomowego ogródka trafiłam do Ogrodowiska. I już zostałam.  Wprawdzie mało się udzielam w pisaniu, ale dużo oglądam i czytam, i podziwiam, i zazdroszczę...Od dawna lubię żurawki i hosty, one dominują na moich cienistych rabatach. A  ostatnio zajmuję się rozmnażaniem bukszpanów
. Szukając pomysłów do przydomowego ogródka trafiłam do Ogrodowiska. I już zostałam.  Wprawdzie mało się udzielam w pisaniu, ale dużo oglądam i czytam, i podziwiam, i zazdroszczę...Od dawna lubię żurawki i hosty, one dominują na moich cienistych rabatach. A  ostatnio zajmuję się rozmnażaniem bukszpanów . Mieszkam w woj.świętokrzyskim.
. Mieszkam w woj.świętokrzyskim. 
 i zapraszamy do zakładania wątków, jeśli nie ogrodowych to "kwiatkowych"
 i zapraszamy do zakładania wątków, jeśli nie ogrodowych to "kwiatkowych"  

i chyba będę zaglądać częściej głównie w poszukiwaniu rad bardziej doświadczonych ogrodników. Mój ogród założyłam w ubiegłym roku i cały czas go dopracowuję, na razie nie założę wątku bo brakuje mi czasu na wszystko
 i chyba będę zaglądać częściej głównie w poszukiwaniu rad bardziej doświadczonych ogrodników. Mój ogród założyłam w ubiegłym roku i cały czas go dopracowuję, na razie nie założę wątku bo brakuje mi czasu na wszystko  
  ))
))