Gardenarium
21:37, 09 lip 2012
Ten wątek służy nam do przedstawiania się. Mówimy tu o swoich pasjach, jakie rośliny nam się najbardziej podobają, jak trafiliśmy na Ogrodowisko i o wszystkim, co nam leży na sercu.
Jeśli zakładamy swój wątek, prosimy o link do niego, a jeśli nie to może kiedyś
??
Tess mnie uprzedziła, ale mam nadzieję że mi wybaczy zmianę tytułu i mój wpis na początku, bowiem wypada mi napisać pierwszy post.
Z założenia miał to być tylko jeden wątek, ale niekoniecznie, może będzie potrzeba zakładania innych? Pokaże czas.
A więc w imieniu zespołu Ogrodowiska witam więc wszystkich ogrodowo zakręconych, którzy do nas trafili.
Jeśli zakładamy swój wątek, prosimy o link do niego, a jeśli nie to może kiedyś

Tess mnie uprzedziła, ale mam nadzieję że mi wybaczy zmianę tytułu i mój wpis na początku, bowiem wypada mi napisać pierwszy post.
Z założenia miał to być tylko jeden wątek, ale niekoniecznie, może będzie potrzeba zakładania innych? Pokaże czas.
A więc w imieniu zespołu Ogrodowiska witam więc wszystkich ogrodowo zakręconych, którzy do nas trafili.
Instagram Ogrodowiska