A to ja uświadomię w zastępstwie - to psianka rantonetta, może być jeszcze biała i fioletowa, też mam, mocno rośnie, zimuje jak fuksja. Kwiatki podobne do ziemniaczanych, bo to ta sama rodzina.
Zaglądam i pozdrawiam.
A chwilę potem poprawiam, bo mi literka uciekała w nazwie roślinki.
Gratuluje nowej setki w nowej części wątku cieszę się, że cały czas z nami jesteś, buziaki Bożenko
Irenko dzięki ale jak byś mnie jeszcze uswiadomiła co to za kwiatki.
A to ja uświadomię w zastępstwie - to psianka rantonetta, może być jeszcze biała i fioletowa, też mam, mocno rośnie, zimuje jak fuksja. Kwiatki podobne do ziemniaczanych, bo to ta sama rodzina.
Zaglądam i pozdrawiam.
A chwilę potem poprawiam, bo mi literka uciekała w nazwie roślinki.
Myślałam ze może to psianka ale kwiaty wydawały mi się za duże. ja widziałam tylko z małymi kwiatkami a te w stosunku do liści są duże. Pewnie i takie są. Dzieki Gabrysiu za dokładne wyjaśnienia. Pozdrawiam serdecznie.
Witam, wszędzie mam tyle zaległości, że dopiero teraz do Ciebie dotarłam i dowiaduję się, że to już 100 minęła! Gratuluję następnych
Twoje przygody z ptakami godne podziwu, Bogdziu!
Też myślę, że to ta sama kania...
Basiu ja też mam zaległości u Ciebie choc zaglądam bez wpisów bo tylko jak się nie zaloguję jestem w stanie coś poczytac. Zalogowana tonę w pisaniu i mało osób mogę odwiedzic. Dzieki ża pamiec i róże.