Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:19, 11 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Bogdziu - obejrzałam wizytówkę Twojego ogrodu bo całości nie dam rady szkoda bo to co zobaczyłam w wizytówce jest przepiękne. Bardzo lubię rh i azalie a u Ciebie to jest bajka. Masz prześliczny ogród w każdą porę roku - choć z wiadomych przyczyn najgorzej oglądało mi się zimę - jednak i zima w Twoim ogrodzie jest piękna (te oszronione brzozy, cudne). A zwierzęta w Twoim ogrodzie zauroczyły mnie kompletnie. Bogdziu - pieknie jest u Ciebie i w miarę możliwosci postaram się prześledzić Twój wątek i zaglądać na bieżąco bo można tu wiele piękna zobaczyć. Natenczas pozdrawiam serdecznie i cieplutko .

Aniu dzięki za miłe słowa. W wizytówce są krzaki sprzed lat chyba trzech. Od tego czasu trochę urosły ale przez to zrobiło się ciaśniej , ubyło trawnika i trudniej jest robic zdjecia z szerokim planem a takie najlepiej pokazuja ogród.Miło mi że Ci się podoba. zapraszam częściej.Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 19:21, 11 kwi 2013

monteverde napisał(a)
Bogdziu dzięki za odwiedzinki, późno dzisiaj weszłam, pozdrawiam serdecznie jutro wpadnę z pytankiem a teraz dzisiejszy gość

No to czekam na pytanko . Ja dziś chwile poeksperymentowałam ze zdjeciem rudzika i zrobiłam z jednego zdjecia ruszający sie gif, ot takie sobie próby.Śmiesznie wyszło.
Bogdzia 19:24, 11 kwi 2013

BarbaraM napisał(a)
Jakie cudne ptaszki.
A raniuszki jakby się u mnie pojawiły,to byłabym zachwycona...
Na razie widziałam strzyżyka.Też takie małe cudo.

Basiu strzyżyki też bardzo lubie , te ich ogonki przesmieszne. Niestety one lubią łazic po zaciemnionych miejscach a tam aparat szwankuje i rudno zdjęcia robic. Ranuszki - moje marzenia , ale nie tylko one.Pozdrówka śle.
Bogdzia 19:25, 11 kwi 2013

Urszulla napisał(a)
Bogdziu!
dziś pod pracą rozpoznałam rudzika
skakał po trawniku!
Dzięki za naukę, ale jestem z siebie dumna

Ula ja też jestem z Ciebie dumna. Fajnie jest znac ptaki to daje też trochę przyjemności.
Bogdzia 19:25, 11 kwi 2013

Gabriela napisał(a)
Bożenko, jako żeś specjalistka od ptaków, zajrzyj proszę u mnie na stronę 225. Czy to jest pustułka?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/919-ogrod-w-budowie-nieustajacej?page=225

Byłam , napisałam.
Bogdzia 19:27, 11 kwi 2013

weronika77 napisał(a)
Bogdziu,widzę ze skarbów się dokopałaś i do Holandii możesz jechać. My dzisiaj robiliśmy przycinanie hortensji i róż. Buziaki.

No własnie , dobrze miec krecika od razu się poziom życia poprawia.Dużo pozdrówek dla Was obydwojga.
Gabriela 19:29, 11 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Byłam , napisałam.

Byłam, widziałam, dziękuję, jestem pod wrażeniem drapieżnika
Bogdzia 19:31, 11 kwi 2013

Gabriela napisał(a)

Byłam, widziałam, dziękuję, jestem pod wrażeniem drapieżnika

Ja jestem pod wrazeniem zdjęc. Super złapana sytuacja , rzadko się taka okazja trafia. Jeśli M nie miałby nic przeciw to moze do watku o ptakach byś wstawiła?
Gabriela 19:34, 11 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja jestem pod wrazeniem zdjęc. Super złapana sytuacja , rzadko się taka okazja trafia. Jeśli M nie miałby nic przeciw to moze do watku o ptakach byś wstawiła?

Chciałam właśnie tam wstawić, ale go nie znalazłam, widziałam tylko o dzikich zwierzętach, a tam chyba nie o ptakach piszemy. Gdzie jest ten wątek?
Bogdzia 19:54, 11 kwi 2013

Gabriela napisał(a)

Chciałam właśnie tam wstawić, ale go nie znalazłam, widziałam tylko o dzikich zwierzętach, a tam chyba nie o ptakach piszemy. Gdzie jest ten wątek?

Wkleiłam u Ciebie.