Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Anabell 23:06, 10 kwi 2013

...oj! krecików nie polubimy. U mnie jeszcze dużo śniegu. Obawiam się o nornice, miały dużo czasu na robienie szkody.
dajana 23:10, 10 kwi 2013

Łał moje kochane kreciki Ja je lubię Bogdziu nawet bardzo lubię Nie nerwuj się u mnie tez kupa sniegu leży ale i wody moc wszystko z góry mi płynie Nawet z psem nie mogę wyjśc obie sie topimy Ślońce by się bardziej przydało niż deszcz ale nie mamy na to wpływu Bożenko. Dzięń Dobry i Dobranoc zarazem Lecę do wyrka
anna_g 23:14, 10 kwi 2013

Bogdziu - obejrzałam wizytówkę Twojego ogrodu bo całości nie dam rady szkoda bo to co zobaczyłam w wizytówce jest przepiękne. Bardzo lubię rh i azalie a u Ciebie to jest bajka. Masz prześliczny ogród w każdą porę roku - choć z wiadomych przyczyn najgorzej oglądało mi się zimę - jednak i zima w Twoim ogrodzie jest piękna (te oszronione brzozy, cudne). A zwierzęta w Twoim ogrodzie zauroczyły mnie kompletnie. Bogdziu - pieknie jest u Ciebie i w miarę możliwosci postaram się prześledzić Twój wątek i zaglądać na bieżąco bo można tu wiele piękna zobaczyć. Natenczas pozdrawiam serdecznie i cieplutko .
monteverde 23:52, 10 kwi 2013

Bogdziu dzięki za odwiedzinki, późno dzisiaj weszłam, pozdrawiam serdecznie jutro wpadnę z pytankiem a teraz dzisiejszy gość
BarbaraM 07:42, 11 kwi 2013

Jakie cudne ptaszki.
A raniuszki jakby się u mnie pojawiły,to byłabym zachwycona...
Na razie widziałam strzyżyka.Też takie małe cudo.
Urszulla 16:11, 11 kwi 2013

Bogdziu!
dziś pod pracą rozpoznałam rudzika
skakał po trawniku!
Dzięki za naukę, ale jestem z siebie dumna
Gabriela 18:13, 11 kwi 2013

Bożenko, jako żeś specjalistka od ptaków, zajrzyj proszę u mnie na stronę 225. Czy to jest pustułka?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/919-ogrod-w-budowie-nieustajacej?page=225
weronika77 18:43, 11 kwi 2013

Bogdziu,widzę ze skarbów się dokopałaś i do Holandii możesz jechać. My dzisiaj robiliśmy przycinanie hortensji i róż. Buziaki.
Bogdzia 19:12, 11 kwi 2013

Anabell napisał(a)
...oj! krecików nie polubimy. U mnie jeszcze dużo śniegu. Obawiam się o nornice, miały dużo czasu na robienie szkody.

Tak myślałam że ich nie polubicie mimo mojego gifa ale gdyby naprawde skarby wykopywały to wszyscy by je do ogrodów sprowadzali i pokochali .Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:15, 11 kwi 2013

dajana napisał(a)
Łał moje kochane kreciki Ja je lubię Bogdziu nawet bardzo lubię Nie nerwuj się u mnie tez kupa sniegu leży ale i wody moc wszystko z góry mi płynie Nawet z psem nie mogę wyjśc obie sie topimy Ślońce by się bardziej przydało niż deszcz ale nie mamy na to wpływu Bożenko. Dzięń Dobry i Dobranoc zarazem Lecę do wyrka

U mnie w koncu widac postęp w topnieniu śniegu tzn jak sie idzie to w śladzie po butach widac w końcu ziemię ale jest zamarznięta i woda w tych dziurach stoi. Jutro się biorę za odkopywanie moich krokusów .