Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

eliza3 20:35, 17 sie 2012

Witam Bożenko, przyszłam się przywitać i życzyć miłego wieczorku.
Bogdzia 21:20, 17 sie 2012

sylllwia napisał(a)
Bożenko spóźnione gratulacje stówki w drugim wątku. Ciężko nadążyć u Ciebie

Myślę że mocno zwolniłam tempo, mimo że wybiła już ta setka. Dzięki Sylwia za odwiedziny.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 21:22, 17 sie 2012

malwes napisał(a)
Bogdziu,
I ja przychdzę do Ciebie po dłuższej urlopowej przerwie. Zdjęcie ważki świetne, wiem, że to wymaga cierpliwości, małego łutu szczęście no i dobrej ręki fotografa. Ładny bokeh ma Twój obiektyw? Czym fotografowałaś, jeśli mogę spytać?

A teraz biegnę w tył wątku nadrabiać zaległości w czytaniu....

Małgosiu to nie jest moje zdjecie tylko Ani-studio, nie mogę więc napisac jakim aparatem było robione ale masz racje zdjecie jest świetne .
Bogdzia 21:24, 17 sie 2012

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu, witam i pozdrawiam. U nas też pogoda idealna. Ciepło, rześko jednym słowem chce się żyć. Pozdrowienia optymistyczne z Włocławka.

witam Bożenko. No w końcu był dziś ładny dzień nie za zimny i nie za ciepły. Było milutko w ogrodzie.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 21:27, 17 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Bożenko...jak to zleciało, a dopiero były rozważania o nowym wątku!
serdecznie gratuluję!

Dzięki Irenko .Spory spacer sobie dziś u Ciebie zrobiłam . Bardzo zmieniłaś ogród w tym roku , jest pieknie. Nie pisałam nic bo nie byłam zalogowana.

bardzo się cieszę, że dostrzegasz te zmiany, bo ja nadal krytycznie podchodzę, ale jak może być inaczej, skoro u Ani idealnie i ona jeszcze całą listę zmian chce wprowadzić!

ale, ze tak po prostu mozna u nas zobaczyć salamandry, nie wiedziałam, super zdjęcia podesłała Marysia

kolkwicja puściłą 2 nowe listki, to chyba dobrze wróży; pozostałe też się przyjęły, ale kwitnąć już w tym roku nie będą, ale za to za rok...
miłego dzionka!

Kolkwicja jest mała więc i w przyszłym roku może nie zakwitnie ale ona szybko rosnie więc w następnym już doczekasz sie kwiatów a wszystkie pozostałe powinny w przyszłym roku kwitnąc.Wzięłaś te liliowce co mieliście na pół z Robertem?
Bogdzia 21:29, 17 sie 2012

asc napisał(a)
A ja ponownie wypatrzyłam gniazdo sokołów (chyba) na wieży telefonicznej...... krązyły wokół i czekały kiedy odejdę..były dwa .. jednego udało mi sięjeszcze złąpać obiektywem
Salamandra faktycznie śliczna

Byłam już u Ciebie i zobaczyłam tego sokoła. No trzeba przyznac że refleks to Ty masz.
Bogdzia 21:31, 17 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Witam Bożenko, przyszłam się przywitać i życzyć miłego wieczorku.

Poniewaczór spędzam z Wami to jest miły choc w dzień miałam niezbyt miła przygodę z osami i teraz mnie co nieco piecze.Elizko tez życzę miłego wieczoru i jutrzejszego dnia.
Bogdzia 21:35, 17 sie 2012

Wyjrzało dzś w końcu słoneczko i od razu pojawiły się motyle. Wprawdzie jest ich mniej niż było w te nieznośne upały ale są szczególnie na budlei. Oto one.

Bogdzia 21:38, 17 sie 2012

Mala_Mi 22:20, 17 sie 2012

A mówiłaś, ze budleji nie masz bo brzydko wyglądaja kwiaty jak przekwita..... coś mi się jednak pomieszało, bo masz