Magnolie sa piękne , ta jest największa , a mam jeszcze trzy, gwiżdzistą malutką i większe Suzan i Nigrę. Obydwie mają już pekające pączki ale na kwiaty trzeba troszke poczekac.
Magnolie sa piękne , ta jest największa , a mam jeszcze trzy, gwiżdzistą malutką i większe Suzan i Nigrę. Obydwie mają już pekające pączki ale na kwiaty trzeba troszke poczekac.
Nie wiem czy inni też mają takie problemy dzisiaj , po kilka razy wysyłam i stale są problemy.
Czwarty raz wysyłam.
Nie wiem czy inni też mają takie problemy dzisiaj , po kilka razy wysyłam i stale są problemy.
Czwarty raz wysyłam.Piąty raz wysyłam.
Czwarty raz wysyłam.Piąty raz wysyłam.Szósty raz wysyłam.
Bardzo mi się podoba , szczególnie ze nie bardzo ma mi sie na życie ale ja myślałam o transparencie pierwszomajowym, no ale ten bardziej mi przypadł do gustu. Buziaczki Aniu.
Jaskółeczka jest powalająca transparent super piękna duża magnoliau mnie dzisiaj piękny ciepły słoneczny dzień, Syla jednak przytargała słońce pozdrawiam