Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:28, 30 kwi 2013

reni napisał(a)
Bogdziu jak u ciebie pięknie..ile kwiatów jak na łące, pozdrawiam

Dzięki za miłe słowa . Bardzo mi miło Cię widziec.Pozdrawiam.
Bogdzia 22:30, 30 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Bogdziu, śliczne kwiaty u ciebie kwitną, białe szafirki zachwycające. Pozdrawiam

Agnieszko dzięki. Szafirki białe zakwitły wcześniej niż niebieskie, na ogół jest odwrotnie.Pozdrawiam.
Bogdzia 22:30, 30 kwi 2013

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, też myślę że powinnaś mieć ode mnie duże białe fiołki, one teraz rosną w listki i zaraz zakwitną. Mam ich pełno, mogę wysłać.

To może jeszcze będą , poczekam.
Mala_Mi 22:41, 30 kwi 2013

Bogdzia.. kładę na kolano i biję.. ślicznie już wszytko Ci kwitnie...... a tulipany masz póxne.. moje póxne też jeszcze w pąkach i nawet nie widać koloru
Kupilismy choinę knadyjską pod sosnę...
A co do powojnika zgadzam sie z Agnieszką.....

Dyskusja o absurdach dnia codziennego.. to temat rzeka..
M czeka na rehabilitację do tej pory.... bo kolejka.... a dziś wczoraj dostał wezwanie do ZUS na komisję, czy nadaje sie do pracy.... bo jest na zwolnieniu.. zresztą pierwszym w życiu...... Wiedzą co mu jest to by się nei wygłupiali ze sprawdzaniem, szczególnie, że byłą Pani w domu na kontroli........ paranoja.... Napisali, że nawet mu podróż najtańszym środkiem transportu pokryją.. dobrze, z sam juz chodzi, ciekawe jak by miał dojechać autobusem spralizowany.. a takich po udarze jest większosć....
Oczywiście zaszedł na komisję i od razu stwierdzili, że jak najbardziej mu zwolnienie chorobowe się należy, ale .... po co to wszytko.......
Dziś sie rehabilitował przy taczce.. nawet to szło Nawet przesadziliśmy tuje i posadziliśmy serby.... oczywiscie wzieliśmy sie we dwójkę... ale ... trza było zawołąć jednego do pomocy..... ledwo zyję... le zadowolona jestem z efektów..
jotka 23:04, 30 kwi 2013

Aż mi się wierzyć nie chce... przeczytałam 2 x i dalej nic Bogdzie u Ciebie w wątku rh nie ma nazwy? Napisałaś tylko: najwcześniejszy... Czy dobrze domyślam się, że to Nowa Zebla?
Bogdzia 23:05, 30 kwi 2013

asc napisał(a)
Bogdzia.. kładę na kolano i biję.. ślicznie już wszytko Ci kwitnie...... a tulipany masz póxne.. moje póxne też jeszcze w pąkach i nawet nie widać koloru
Kupilismy choinę knadyjską pod sosnę...
A co do powojnika zgadzam sie z Agnieszką.....

Dyskusja o absurdach dnia codziennego.. to temat rzeka..
M czeka na rehabilitację do tej pory.... bo kolejka.... a dziś wczoraj dostał wezwanie do ZUS na komisję, czy nadaje sie do pracy.... bo jest na zwolnieniu.. zresztą pierwszym w życiu...... Wiedzą co mu jest to by się nei wygłupiali ze sprawdzaniem, szczególnie, że byłą Pani w domu na kontroli........ paranoja.... Napisali, że nawet mu podróż najtańszym środkiem transportu pokryją.. dobrze, z sam juz chodzi, ciekawe jak by miał dojechać autobusem spralizowany.. a takich po udarze jest większosć....
Oczywiście zaszedł na komisję i od razu stwierdzili, że jak najbardziej mu zwolnienie chorobowe się należy, ale .... po co to wszytko.......
Dziś sie rehabilitował przy taczce.. nawet to szło Nawet przesadziliśmy tuje i posadziliśmy serby.... oczywiscie wzieliśmy sie we dwójkę... ale ... trza było zawołąć jednego do pomocy..... ledwo zyję... le zadowolona jestem z efektów..

Cieszę sie ze jesteś chociaż zadowolona bo wyobrazam sobie jak zmęczona musisz byc , a M męcza bo może by sie dało na nim zaoszczędzic? Szukają kasy wszędzie , przykro słuchac .Dobrze że Ci pomaga bo to jest też rehabilitacja a i dla niego troszkę przyjemności bo przeciez ogród kocha jak i TY. Pozdrówka dla Was.
Bogdzia 23:09, 30 kwi 2013

jotka napisał(a)
Aż mi się wierzyć nie chce... przeczytałam 2 x i dalej nic Bogdzie u Ciebie w wątku rh nie ma nazwy? Napisałaś tylko: najwcześniejszy... Czy dobrze domyślam się, że to Nowa Zebla?

Nie Nova Zembla tylko JPM Elite, ma inne liście i kwitnie najwcześniej ,na zimę mu liście czerwienieją i na razie jeszcze nie zdążyły zzieleniec.Jolus pozdrawiam.
jotka 23:12, 30 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Nie Nova Zembla tylko JPM Elite, ma inne liście i kwitnie najwcześniej ,na zimę mu liście czerwienieją i na razie jeszcze nie zdążyły zzieleniec.Jolus pozdrawiam.

Nie przyjrzałam się dokładnie, tylko przez analogię do mojego rh NZ, który już widać, ze lada moment ...
Bogdzia 23:13, 30 kwi 2013

jotka napisał(a)

Nie przyjrzałam się dokładnie, tylko przez analogię do mojego rh NZ, który już widać, ze lada moment ...

U mnie nie zakwitnie wcześniej niż 20 maja , raczej jeszcze troszke później.
aldonaz 23:26, 30 kwi 2013

Piękna wiosna u Ciebie, a już wkrótce zakwitną rh. Będzie co podziwiać. Cieszę się, bo w zasadzie nie mam strat po zimie. Brakuje tylko czasu na pielęgnację. Maj u mnie wyrwany z życiorysu, nawet długiego weekendu nie mam. Pozdrawiam