Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Richie 00:33, 15 maj 2013

Nastał czas zachwytu roślinami i pięknymi kolorami które zachwycają. Jest uroczo...Pozdrawiam.
Rench 00:49, 15 maj 2013

Ech...! Ale wspaniały ogród
Pozdrawiam
Margarete 02:28, 15 maj 2013

Ale u ciebie pięknie Bogdziu, ile kolorów, jakie przestrzenie.... ja też zamieściłąm przed chwilka kilka swoich fotek ale mój malenki ogródek i moje roślinki wyglądaja w porównaniu do ciebie jak ubodzu krewni...
Ślicznie masz..... ale ciesze sie z tego i podziwiam razem z tobą i wszystkimi odwiedzającymi twój wątek
Ewa 07:10, 15 maj 2013

Bogdziu byłam wczoraj pierwszy raz na Święcie Azalii w Pisarzowicach , zabrała mnie tam koleżanka Lila.
Oglądając rododendrony i azalie rozmawiałyśmy o Tobie, Lila jest zachwycona Twoim ogrodem i pasją, (sama ma już ponad 90 sztuk), prosiła mnie, żeby Ciebie pozdrowić
Urszulla 07:29, 15 maj 2013

Nadrabiam moje wielkie zaległości u Ciebie i przyznaję że zachwyt nad Rh jest nieunikniony. Te małe azalie też piękne, ciekawa jestem Twojej małej ulubionej w pełni kwitnienia bo narazie ma pączki
Klon palmowy czerwony długo u Ciebie mieszka i wspaniale się rozrósł, a zieloniutki to takie wiosenne cacko- uwielbiam takie seledynki w ogrodziei wspaniałe to że we wspaomnieniach jako prezentt od S. zawsze pozostają- to miłe
Narazie pozdrawiam krótko,
bo mam ostatnio niezły zawót głowy.
yolka 08:03, 15 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

Jade Marzenko pod warunkiem że nie bedzie burz bo strachulec ze mnie okropny. Agata pisze ze tam zimno i mokro trzeba sie odpowiednio ubrac. Dwa aparaty zabieram i mam zamiar sporo zdjec zrobic.

możesz obliczyć prawdopodobieństwo trafienia przez piorun . Ja jako dziecko sie bałam, ale starałam sie nie pokazywac strachu dzieciom. Wychodziliśmy razem na balkon (ja z pełnymi portkami) i mówiłam "o jaka piękna burza jak jasno i wogóle". Po takiej szkole moje dzieci jako jedyne pod blokiem biegały jak sie szykowała burza. inne dzieci ze strachu juz były "pod pierzynami"
Bogdzia 09:53, 15 maj 2013

Anabell napisał(a)
Dziękuję! za widoki, podpisy zdjęć, jak Ty to wszystko pamiętasz.
Miałam iść wcześniej spać, nie da się, zachwyt nieustający.

Jak nie pamiętam to mam ściągawki ale na ogół pamiętam . Mam już prawo do sklerozy więc i do sciągawek mogę się przyznac.Miłego dnia życzę.
Bogdzia 09:55, 15 maj 2013

Richie napisał(a)
Nastał czas zachwytu roślinami i pięknymi kolorami które zachwycają. Jest uroczo...Pozdrawiam.

Wszędzie teraz jest cudnie , nawet zaniedbane pola i łąki są cudne, a człowiekowi rosną skrzydła jak na to patrzy . Pozdrawiam Rysiu serdecznie.
Bogdzia 09:55, 15 maj 2013

Rench napisał(a)
Ech...! Ale wspaniały ogród
Pozdrawiam

Miłego dnia Reniu.
Bogdzia 09:57, 15 maj 2013

Margarete napisał(a)
Ale u ciebie pięknie Bogdziu, ile kolorów, jakie przestrzenie.... ja też zamieściłąm przed chwilka kilka swoich fotek ale mój malenki ogródek i moje roślinki wyglądaja w porównaniu do ciebie jak ubodzu krewni...
Ślicznie masz..... ale ciesze sie z tego i podziwiam razem z tobą i wszystkimi odwiedzającymi twój wątek

Mój ogród nie jest spełnieniem moich marzeń. Ja bym chciała trzy razy większy, ale juz tych marzeń nie zrealizuję.Miłego dnia Małgosiu. Niedługo się zobaczymy i wygadamy do woli.