Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

barbara_kraj... 00:22, 14 maj 2013

No popatrz, Bogdziu, w ub.r. martwiłaś się, że na spotkanie rh przekwitną, a w tym roku takie opóźnienie!
Teraz po opadach od śroby ma być ciepło - że nie powiem gorąco - to wszystkie jak na komendę się rozwiną
A Maja kiedy do Ciebie zajrzy?
Margarete 01:06, 14 maj 2013

Dobry wieczór,
wpadłam, podziwiam. zazdroszczę.... Dominik cudny.... czekam na nastepne
Pozdrawiam !
monteverde 01:17, 14 maj 2013

Bogdziu wszystkie kwitnące rh u Ciebie obejrzałam, jak zawsze śliczne Princess Anne mam fajnie, że ze zdrówkiem lepiej
hanka_andrus 05:11, 14 maj 2013

Cieszę się,że Twój wyjazd do Holandii prawie pewny! Będą kolejne cudowne zdjęcia!
Zdrowia życzę i trzymam kciuki za udaną wyprawę.
Madzenka 07:39, 14 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

To na razie nie kupuj japońskich bo one dosc delikatne są . U mnie dobrze rosna tylko Kermesina i Orlice, ale to dopiero jak drzewa osłoniły ogród bo wcześniej nawet one mi marzły. Z rh faktycznie masz rację tak jest z kolorami choc ja bym Rosseum bardziej majtkowym nazwała niz fioletem.O wielkośc sie nie martw jak bedą miały dobre warunki to szybko urosna.

Mam roseum elegans - u mnie jest rożowy o kolorze róźu nie filoetu, nie czerwieni... Ale na razie rośnie w pełnym słońcu bo jeszcze brzoza jest za mała aby go lekko cieniować.
Wg mnie ma piękny kolor, właśnie zaczynają mu paki u mnie kwitnąć, nie mogę się doczekać na jego kwitnienie

Pozdrawiam Bożenko i życzę pięknego słonecznego dnia. Cieszę się że lepiej się czujesz i czeka Cię wycieczka do Holandii
Bogdzia 07:46, 14 maj 2013

Spieszę sie bardzo bo jade do Łodzi , więc wszystkich tylko pozdrawiam i lecę.U mnie piękny dzień i już od samego rana widziałam az dwie wilgi ale zdjęc nie ma bo w locie nie udało mi się złapac. U mnie wilgi oznaczaja super humor na dzisiejszy dzień czego i Wam życzę.Buziaki.
yolka 07:50, 14 maj 2013

Bogdzia napisał(a)
Spieszę sie bardzo bo jade do Łodzi , więc wszystkich tylko pozdrawiam i lecę.U mnie piękny dzień i już od samego rana widziałam az dwie wilgi ale zdjęc nie ma bo w locie nie udało mi się złapac. U mnie wilgi oznaczaja super humor na dzisiejszy dzień czego i Wam życzę.Buziaki.

Cieszę się z twojego super humoru. U mnie tez wilgi słychać, od tygodnia.Pozdrawiam
Milka 16:43, 14 maj 2013

Napasłąm oczy pięknymi rh
i dobre wieści, wypad tuż tuż, pozdrawiam
Mala_Mi 18:38, 14 maj 2013

Agnieszka martwi się kolorami.. dobrze, że nie widzi moich połączeń Przesadzać już nie będę, ale na dobrą sprawę aż się prosi... tylko azalie piszesz, że źle znoszą przesadzanie.... a wręcz nie nadają się.. szkoda

To może ja mam też pleszkę????? Muszę się zaczaić z obiektywem nad strumykiem
monitka 20:32, 14 maj 2013

Bogdziu chciałam ci podziękowac za polecenie Pahjolas Daughter. Posadzony w zeszłym roku, dzielnie przetrwał zimę i teraz cieszy me oczy ślicznymi kwiatami
Pozdrawiam i zdrówka życzę