Piękne lilie a ten niebieski to hiacynt wodny? pozdrawiam, szerszeni nie znoszę całe lato siedzą u mnie pod dachówką naddrzwiami na taras, ale jakos krzywdy nie zrobiły, jeden mnie raz ganiał, to dostał gazetąskutecznie
Piękne lilie a ten niebieski to hiacynt wodny? pozdrawiam, szerszeni nie znoszę całe lato siedzą u mnie pod dachówką naddrzwiami na taras, ale jakos krzywdy nie zrobiły, jeden mnie raz ganiał, to dostał gazetąskutecznie
Nie Aniu to nie hiacynt ale wyleciało mi z głowy co ,to Ania asc mi kupiła u swojego ogrodnika i sobie też no i przywiozłam dwie doniczki podzieliłam na cztery i wszystkie kwitną. Szerszenie wyprowadzaja mnie już z równowagi. Ile ja sie nakupuję tych psikaczy na nie i koniecznie musi pisac ze na szerszenie bo nic innego ich nie załatwia.
Bożenko pisałaś u mnie, że Ci wrzosy wymarzły, więc dla Ciebie najładniejszy jaki mam
Piekny jest-dziękuję. Ja na razie ich sadzic nie będę (chyba) bo u mnie rosną koło rododendronów i jak zmarzna to trzeba wykpywac a one mająwielkie bryły korzeniowe i uszkadzam korzenie rododendronom, więc postanowiłam nie kupowac ale ile wytrzymam nie wiem.Dzięki Elizko.