Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 12:28, 23 cze 2013

Na razie muszę zrobic przerwę w siedzeniu na Ogrodowisku. MIłego dnia wszystkim.
ka1sia 12:33, 23 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Kasiu a ja Ciebie też bardzo chciałam poznac bo całkiem odwrotnie niż Ewelinkę nie potrafiłam Ciebie sobie wyobrazic, rzeczywistośc była wspaniała i pasuje do tego co można było wynieśc czytajac wątek. Pozdrówka śle. Na pewno jeszcze sie spotkamy bo te spotkania bardzo wciagaja.

Bogdziu, ufff, no to się cieszę, że Cię rzeczywistość nie rozczarowała juz marzę o kolejnym naszym spotkaniu, buziaki Bogdziu
Megi 12:41, 23 cze 2013

Bogdziu, pokazuj, albo na maila mi wyślij, jeśli nie chcesz publicznie wyślę Ci wiadomość
bociek 12:57, 23 cze 2013

Bozenko, nie wyobrazasz sobie nawet jak strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam. Zdecydowanie za malo zostalas przez mnie wysciskana

Buziam i zycze milej niedzieli
Bogdzia 16:12, 23 cze 2013

Megi napisał(a)
Bogdziu, pokazuj, albo na maila mi wyślij, jeśli nie chcesz publicznie wyślę Ci wiadomość

Wysłałam na priw nie na maila, zobacz.
Bogdzia 16:16, 23 cze 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, nie wyobrazasz sobie nawet jak strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam. Zdecydowanie za malo zostalas przez mnie wysciskana

Buziam i zycze milej niedzieli

Bociusiu jak teraz miło z Tobą gadac jak mam Cie przed oczami. Ja tez mam takie samo wrazenie ze za mało sie wyściskałyśmy mimo że przecież jednak sie wyściskałyśmy i więcej niż z innymi. Jesteś super dziewczyną. Ostatnio do kilku osób tak napisałam i w każdym przypadku jest to najszczersza prawda bo mimo ze jesteście inne to kazda fantastyczna i niepowtarzalna. Bardzo sie cieszę ze byłam u Danusi bo tylu wspaniałych osób w jednym miejscu nie ma na całej kuli ziemskiej. Buziaczki ślę.
danuta_szwajcer 18:39, 23 cze 2013

Bożenko miło Cie widziec usmiechnietą na tak miłym spotkaniu i aż zazdroszcze i żal mi, ze nie poki co nie moge pojechac na dalsze spotkania ale kiedys to nadrobie Bo jak widze, taką szczesliw grupę pasjonatow to az chce sie tez tam byc ale dobrze, ze chociaz mozna ogladac Was wszystkich na tych zdjeciach i podziwiac te piekne ogrody.Pozdrawiam serdecznie
gierczusia 20:30, 23 cze 2013

Bogdziu ... Fantastiko było to spotkanie , a mnie żal... Ale to nic , przeżyję .. Następnym razem nie odpuszczę , a może róże zechcom kwitnąć tydzień póżniej ... Buziole
gierczusia 20:31, 23 cze 2013

Ale tak w zasadzie , to chciałam podIękować za cudowny filmik z jaszczurką zwinka , który zamieściłaś u Gusiarz .. Nie wiedziałam ,że ją można z ręki nakarmić .. Achhhh
rozajerycha 21:45, 23 cze 2013

Kochana Bożenko
Ogromnie się cieszę z obcowania ponownego i życzę sobie następnych wielu
Ściskam Cię mocno i buziam za każde,dobre słowo i promienny uśmiech .
Marta