Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

rozajerycha 10:42, 24 cze 2013

Bogdziu jak się cieszę ,że to" ja podbudowałam" Cię psychicznie )))))))))))))))))))))))))))
Nie martw się Bożenko kochana ja mam sporo po tacie ,a ten miał żelazne nerwy
Coś i mnie się z tego ostało.Co ma wisieć nie utonie jak powiadają i takie mam nastawienie do sytuacji.
Staram się minimalnie przejmować jak tylko to jest możliwe.
Zdrowia Ci życzę i jeszcze wielu takich przygód jak z Holandią
Buziak
Martek
Mala_Mi 13:25, 24 cze 2013

Pierwszy raz piszę, nie jestem na bieżąco i pomijam zaległości... pozdrawiam z deszczowego rzeszowa. Pogoda taka, że wypiłam 3 kawy.. i ciśnienie podskoczyło na 99/67.....
Lukas 13:37, 24 cze 2013

zaglądam i pozdrawiam
Bogdzia 20:06, 24 cze 2013

rozajerycha napisał(a)
Buziam,nie burzam wszystko Bogdziu będzie dobrze z takim Wsparciem duchowym
Mówiłam dziewczynom,że to pewnie nie przypadek ,że trafiłam na forum dziś dochodzę do takich wniosków kiedy życie obdarza niespodziankami
Zdrówka i krótkiej burzy po której musi wyjść słońce Bożenko
Śpij spokojnie miłego tygodnia Ci życzę .

Martuś byle tak dalej. Wspieram Cię i śle dobre fluidy.
Bogdzia 20:10, 24 cze 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu dziękuję za wszystko i ściskam Cię dziś

Ewuś miałam niezwykle trudny dzień i nerwy przez cały dzień, ledwie patrzę na oczy z tego martwienia sie , ale ostatecznie nie jest źle wiec jutro może bedzie lepszy dzień? Buziaczki ślę.
Bogdzia 20:16, 24 cze 2013

irena_milek napisał(a)
I ja cię mocno ściskam twój uśmiech jest zaraźliwy
Nie wrzucałam fotek, bo w domu to katorga i zostawiam sobie to na dziś
jak fajnie, że mogłyśmy sie spotkać

Irenko obydwie czujemy to samo , spotkania są super i ludzie z Ogrodowiska również.Co do usmiechu to Ciebie akurat zarazac nie trzeba.Buziaki .
Bogdzia 20:19, 24 cze 2013

rozajerycha napisał(a)
Bogdziu jak się cieszę ,że to" ja podbudowałam" Cię psychicznie )))))))))))))))))))))))))))
Nie martw się Bożenko kochana ja mam sporo po tacie ,a ten miał żelazne nerwy
Coś i mnie się z tego ostało.Co ma wisieć nie utonie jak powiadają i takie mam nastawienie do sytuacji.
Staram się minimalnie przejmować jak tylko to jest możliwe.
Zdrowia Ci życzę i jeszcze wielu takich przygód jak z Holandią
Buziak
Martek

Na zagraniczne wycieczki już sie nie wybieram bo jednak zdrowie mi to uniemozliwia skutecznie ale krajowe jeszcze planuje.Wierze w Ciebie i Twoje siły i życzę jak najlepiej . Spotkamy sie znów w tak samo miłej atmosferze.
Bogdzia 20:25, 24 cze 2013

asc napisał(a)
Pierwszy raz piszę, nie jestem na bieżąco i pomijam zaległości... pozdrawiam z deszczowego rzeszowa. Pogoda taka, że wypiłam 3 kawy.. i ciśnienie podskoczyło na 99/67.....

Ja swojego dziś nie mierzyłam ale byłoby wielokrotnościa Twojego więc chętnie bym Ci trochę dała tej kipiącej krwi. Tobie i mnie by poszło to na zdrowie, cóż z tego jak tak zrobic nie można.Poczytałam u Ciebie i mniej więcej wiem co się dzieje. Mniej bo nie wiem kogo ożeniłaś czy za mąz wydałas. Co do komarów to wczoraj opryskałam środkiem owadobójczym pół ogrodu. Tylko pól bo jak pryskałam to wszystkie z krzaków na mnie wyskakiwały , no horror po prostu ale za to dzis komary sa tylko na połowie działki. Na tej opryskanej nie ma i nie przelatują albo przelatują i giną , no nie wiem ale pół działki wolne od komarów. Powinnam opryskac drugą częśc ale powtórka z horroru niezbyt mi sie marzy.
Bogdzia 20:26, 24 cze 2013

Lukas napisał(a)
zaglądam i pozdrawiam

Łukaszu ja również pozdrawiam serdecznie.Zajrzec też mam zamiar.
kraania 20:34, 24 cze 2013

Bogdziu dziękuję bardzo za plan na opuchlaki. Czym pryskałaś na komory? U mnie jest masakra. Nie mam jak wyjść do ogrodu, bo rzucają się na mnie setkami. Dramat jakiś.