Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:52, 31 lip 2013

EPODLAS napisał(a)
To będziesz miała Bogdziu winogrona. Ja mam jedną smaczną odmianę, nazwy niestety nie mam. Sporo ma owoców, już się nie mogę doczekać kiedy będą dojrzałe. Baaaardzo lubię winogrona.

Bożenko byłam u Ciebie i widziałam Twoje motylki , piękne zdjecia ale nic nie napisałam bo nie byłam zalogowana. Widzę ze tym nowym aparatem świetnie sie bawisz. Pozdrawiam serdecznie i lecę do Ciebie.
eliza3 23:26, 31 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

No to dla mnie niespodzianka, pewnie przestaniesz ptaki karmic bo będzie na nie polował, no chyba ze wysoko karmik powiesisz.Najdziwniejsze jest to że nie wiesz jak to sie stało.. Pozdrawiam Elizko.

Karmnik zawsze wieszam wysoko z powodu obcych kotów, a swojego zawsze mogę zamknąć na czas karmienia... będę myśleć jak to pogodzić jak przyjdzie czas
Dobranoc Bogdziu
weronika77 23:26, 31 lip 2013

Bogdziu, pokazałam u siebie Twoją rudbekię, która zakwitła i cieszy.
Motylki moje i inne gify też tu fruwają, a jak trzeba będzie podciąć skrzydełka, to przestaną.
Buziaczki dla naszej niezrównanej, kochanej i wyjątkowo obdarzonej talentami Bogdzi, by chwilowe smutki odpędzić. Z różyczka z powyłamywanymi kolcami, pachnącą.
Margarete 01:34, 01 sie 2013

Wpadłam do ciebie Bożenko z moja eden rose - tak sie ciesze że ja kupiłam i że kwitnie, a na pozostałe fotki zapraszam do mnie . Pozdrawiam

Urszulla 08:39, 01 sie 2013

Twoja fotka winogrona od Irenki mnie powaliła, już wiem że z moich patyczków nic już nie będzie
Bogdzia 08:47, 01 sie 2013

eliza3 napisał(a)

Karmnik zawsze wieszam wysoko z powodu obcych kotów, a swojego zawsze mogę zamknąć na czas karmienia... będę myśleć jak to pogodzić jak przyjdzie czas
Dobranoc Bogdziu

Jest jednak trochę obaw bo ptakom jedzenie czesto spada na ziemię i niektóre chętnie ten z ziemi jedzą a wtedy koty mają ułatwione zadanie . Ja kota nie chcę jakoś mi ich charakter nie odpowiada, takie cwaniaki , nic od siebie a wszystko dla siebie ,choc muszę przyznac że malutkie śliczne są .Pozdrówka Elizko.
Bogdzia 08:50, 01 sie 2013

Urszulla napisał(a)
Twoja fotka winogrona od Irenki mnie powaliła, już wiem że z moich patyczków nic już nie będzie

Ula moje najpierw wypuściły listki (choc nie wszystkie) a potem im uschły i jak juz myślałam że nic z tego nie będzie nagle pojawił sie jeden listek i jeden patyczek ożył . Kazdego dnia go kontroluję i martwię zeby nic mu sie nie stało.Prawde mówiąc jeśli dotąd nie masz listków to nadzieja juz chyba zadna.Miłego dnia.
Ewa 08:50, 01 sie 2013

Kukam i pozdrawiam raniutko
Bogdzia 08:51, 01 sie 2013

Margarete napisał(a)
Wpadłam do ciebie Bożenko z moja eden rose - tak sie ciesze że ja kupiłam i że kwitnie, a na pozostałe fotki zapraszam do mnie . Pozdrawiam

Małgosiu Edenka śliczna i Twoje zakupy widziałam. Miłego dnia życzę.
Bogdzia 08:52, 01 sie 2013

Ewa napisał(a)
Kukam i pozdrawiam raniutko

Ewa Twoja wizyta u progu dnia powoduje ze wszystko nabiera barw, dzięki . Miłego dnia życze również Tobie, buziaczki.