Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

makkasia 09:19, 18 wrz 2013

Bodziu jeżyk zaczął jeść
ściskam
Bogdzia 09:21, 18 wrz 2013

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu, też chętnie obejrzę twój ogród w tv. Cieszę się że z oczami lepiej, Sadzisz cebulki, bo ja już trocę kupiła, nie mogę się oprzeć ja wchodzę do sklepu i widzę te śliczne opakowania. Zacznę już sadzić, jak pojadę na działkę.

Bożenko kupiłam trochę cebulek , jakieś 250 ale oczywiście to nie koniec, jednak bardzo dużych ilości juz w swoim ogrodzie nie zmieszcze , krzaki się rozrosły i brakuje miejsca. Też te kolorowe opakowania na mnie działają jak narkotyk. Miłego dnia Ci życzę.
Bogdzia 09:21, 18 wrz 2013

makkasia napisał(a)
Bodziu jeżyk zaczął jeść
ściskam

Kasiu jaka dobra wiadomośc na początek dnia, ogromnie się cieszę.Buziaczki dla Ciebie .
Bogdzia 09:25, 18 wrz 2013

wiunia napisał(a)
Bogdziu poczytałam obrazkowe i lecę spać, rano mus wcześnie wstać i przed pracą jeszcze do weterynarza z psiną zdążyć Pozdrawiam serdecznie!

Wiuniu miło Cie widziec. Dobry z Ciebie zawodnik jak siedzisz tak długo a rano przed pracą jeszcze weterynarza zaliczasz.Chore zwierzątko oczywiście ma swoje prawa . Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze jak z jeżykiem Kasi. Pozdrówka ślę.
Bogdzia 09:29, 18 wrz 2013

Margarete napisał(a)
Oj, co widzę - dobre wiadomości od okuliski - to super !
Trzmielina rzeczywiście piękna, a zakupy rozchodników tez fajne. Mnie sie te ciemnorózowe też podobają, mam tylko te asne, ale Anita obiecała sie wiosna ze mna podzielic swoimi.
Padało cały dzien i wczoraj tez wiec moja rabata z liliowcami niedokończona. Rodek od ciebie posadzony juz dawno na rabacie pod lasem, wg wszelkich reguł w kwaśnej ziemi itd.... ale z liliowcami jeszcze nie skończyłam, stoją na deszczu, torby odwinięte więc pada na nie i na korzenie więc mam nadzieje że nie zmarnuja sie.
Pozdrawiam i uciekam spac bo późno sie zrobiło ale O tak wciąga...

Małgos Ty też nocny ptaszek jesteś? O liliowce sie nie martw jak mają wilgoc nic im nie będzie , nawet bez niej by sobie dały rade ale z wilgocia będą w lepszej kondycji . Dobrze ze rh posadziłaś bo on tak mocny jak liliowce nie jest.Niech się ukorzenia zanim zima przyjdzie.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 09:29, 18 wrz 2013

Kasiek napisał(a)
Bogdziu,to cudowna wiadomosc Spokojnej nocki zycze

Miłego dnia Kasiu.
Bogdzia 09:31, 18 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Bożenko, miłego dnia!!

Karola nawzajem, deszcz nie pada więc można się brac za pracę w ogrodzie. M już coś tam działa.
Bogdzia 09:34, 18 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Zdrówka życzę, a odcinek z Twoim ogrodem będę musiała zobaczyć
Pozdrawiam

Madziu jeszcze trzeba poczekac przypuszczam ze kilka miesięcy. Miłego dnia.
Bogdzia 09:36, 18 wrz 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Odwiedzam i pozdrawiam gorąco. Mamy trochę deszczyku nareszcie.

U nas wczoraj cały dzień padało a dziś nie pada ale podobno po południu też ma padac, więc wizyty w Waszych wątkach zostawiam na popołudnie i lecę sadzic roślinki które w doniczkach już dośc długo się męcza. Miłego dnia Zbyszku.
malgorzata_s... 17:35, 18 wrz 2013

Dzień dobry.Od początku mojej bytności na forum wpadam często do Ciebie oczy nacieszyć. Jestem pod tak ogromnym wrażeniem że słów mi brakuje.Rododendrony to jedne z najpiękniejszych roślin na świecie. Co roku w maju odwiedzam szkółki z ogrodami rododendronowymi które mam blisko. Nie mogą one jednak równać się z twoim. Tam pracuje sztab ludzi a obszar mniejszy. Kłaniam się nisko i podziwiam.