Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

agata19762 22:16, 18 wrz 2013

Bogdziu chwilkę mnie tu nie było,
dobrze, że wdepłam ...
są dobre wiadomości....

bardzo mnie to cieszy !!!

zostawiam pozdrowionka

Bogdzia 22:29, 18 wrz 2013

agata19762 napisał(a)
Bogdziu chwilkę mnie tu nie było,
dobrze, że wdepłam ...
są dobre wiadomości....

bardzo mnie to cieszy !!!

zostawiam pozdrowionka

Agatko dzięki za piękne róże , tego najbardziej mi brak w ogrodzie bo moja ziemia dla róz niezbyt dobra.Twoje piękne są , podziwiam. Rzeczywiście moje oczy w końcu działaja jak trzeba , też sie cieszę.Pozdrawiam serdecznie.
marzena 23:29, 18 wrz 2013

Bogdziu, trzmielina pzrepięknie wygląda jak długo masz ją u siebie ?
moja jakoś nie wybarwia sie jeszcze...
Urszulla 04:34, 19 wrz 2013

Bogdziu
cieszę się razem z Tobą i przesyłam moje ulubione nieprzerwanie kwitnące azalie
są niesamowite, kupiłam je w styczniu i jak w domu przekwitły miały krótki postój.
Ponawoziłam je nawozem próchniczym - całe lato kwitły i teraz, sama jestem zaskoczona że tak długo i obficie, kwiatki przekwitnięte cały czas obrywam. Stoją od północnego- zachodu. Zimą będą w domu.
Anita1978 07:52, 19 wrz 2013

luiza_jakubowska napisał(a)
Jestem na bieżąco. Serdecznie pozdrawiam. Wczoraj jastrząb zaatakował kury, jedną porwał. Wypuścił z kilku metrów, ale już nie oddychała. Na szczęście to nie kwoka od małych, chociaż z początku tak myślałam.

O kurcze! Ale historia! U Ciebie sceny jak w National Geografic!
Kindzia 09:12, 19 wrz 2013

Bogdziu...dwie doby i tyle stron...wszystko u Ciebie czytam...

Kolor trzmieliny niesamowity!!! Pięknie się przebarwia!!! I z oczami lepiej...i deszczyk podlewa...same dobre wiadomości

Pozdrówka
Bogdzia 09:14, 19 wrz 2013

marzena napisał(a)
Bogdziu, trzmielina pzrepięknie wygląda jak długo masz ją u siebie ?
moja jakoś nie wybarwia sie jeszcze...

Marzenko może masz inną trzmieline ta to trzmielina oskrzydlona i nawet jak była maleńka to się przebarwiała.Ma w tej chwili chyba 5 lat. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 09:21, 19 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Bogdziu...dwie doby i tyle stron...wszystko u Ciebie czytam...

Kolor trzmieliny niesamowity!!! Pięknie się przebarwia!!! I z oczami lepiej...i deszczyk podlewa...same dobre wiadomości

Pozdrówka

Kasiu miło mi ze do mnie zaglądasz i czytasz choc żadnych niusów nie ma. Najważniejsze rzeczywiście jest to że odzyskałam wzrok bo nie zanosiło się na to , nie do opowiedzenia jest jak straszna to była choroba. A teraz mam mnóstwo roboty w ogrodzie bo półtoramiesięczna nieobecnośc zaawocowała masą chwastów, do tego jesienne przesadzania.Miłego dnia Ci życzę . Wieczorkiem zajrzę do Ciebie i do innych również bo zanosi się na deszcz to trzeba jeszcze coś zrobic w ogrodzie zanim zacznie padac.
Bogdzia 09:22, 19 wrz 2013

Aniutko ( oczywiście miało byc Anitko) , Ula zajrzę wieczorem albo jak będzie padac. Miłego dnia życzę i dzięki wielkie za odwiedziny.

wiunia 09:47, 19 wrz 2013

Bogdziu jako mistrzyni uprawy rh proszę zdiagnozuj co dolega mojemu kwiatkowi, znalazłam pod krzakiem takie oto opadnięte liście i kilka na krzaku, czy to choróbsko czy tak może być o tej porze roku? Nie pamiętam jak było w zeszłym roku? Ogólnie liście ma ładne i dużo pąków zawiązanych....