Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

malgorzata_s... 20:14, 18 wrz 2013

Dziękuję za odwiedziny to zaszczyt taki gość. Przeczytałam w Twoim wątku że chorowałaś ale wiem że już lepiej. Mam nadzieję że będzie już wszystko dobrze.Na forum jestem od sierpnia zalogowałam się kilka dni przed emisją Mai. Wcześniej słyszałam o forum w innych odcinkach programu ale jakoś nie złożyło się. Teraz wsiąkłam całkowicie.Życzę wiele zdrowia i czekam na odcinek w Rododendronowym Ogrodzie.
Bogdzia 20:35, 18 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny to zaszczyt taki gość. Przeczytałam w Twoim wątku że chorowałaś ale wiem że już lepiej. Mam nadzieję że będzie już wszystko dobrze.Na forum jestem od sierpnia zalogowałam się kilka dni przed emisją Mai. Wcześniej słyszałam o forum w innych odcinkach programu ale jakoś nie złożyło się. Teraz wsiąkłam całkowicie.Życzę wiele zdrowia i czekam na odcinek w Rododendronowym Ogrodzie.

Małgosiu dzięki za dwie miłe wizyty u mnie . Kilka ogrodów z Ogrodowiska było już w programach Mai , inne jeszcze bedą . Ja o Ogrodowisku dowiedziałam sie właśnie z programu Mai kiedy jeszcze na mojej wsi nie było możliwości zainstalowania internetu i cierpliwie czekałam kiedy ta mozliwośc będzie. Tu jest sporo miłych ludzi o wspólnych zainteresowaniach więc fajnie się rozmawia na tematy ogródkowe i nie tylko a najfajniejsze są spotkania w realu , przekonasz sie o tym pewnie niedługo, choc dzieki programowi Mai juz jestes naszą dobra znajomą. Pozdrawiam serdecznie.
makkasia 21:12, 18 wrz 2013

ściskam
Bogdzia 21:15, 18 wrz 2013

makkasia napisał(a)
ściskam

Odsciskuję i bardzo się cieszę.
luiza_jakubo... 21:33, 18 wrz 2013

Jestem na bieżąco. Serdecznie pozdrawiam. Wczoraj jastrząb zaatakował kury, jedną porwał. Wypuścił z kilku metrów, ale już nie oddychała. Na szczęście to nie kwoka od małych, chociaż z początku tak myślałam.
popcorn 21:36, 18 wrz 2013

Ojej, biedna kurka
luiza_jakubo... 21:40, 18 wrz 2013

Bogdziu. Nie będę jutro na ryneczku, ponieważ o 8 00 muszę być z Lucyną u lekarza. Dziś byłam z nią kilka godz . Oprócz cukrzycy jest jakiś problem. Dzisiaj było już źle. Pojechałam do innego lekarza i na razie robimy nowe badania i myślą. Może będzie dobrze.
Bogdzia 21:48, 18 wrz 2013

luiza_jakubowska napisał(a)
Jestem na bieżąco. Serdecznie pozdrawiam. Wczoraj jastrząb zaatakował kury, jedną porwał. Wypuścił z kilku metrów, ale już nie oddychała. Na szczęście to nie kwoka od małych, chociaż z początku tak myślałam.

Twoje małe kurki są świetnym łupem dla jastrzębi i muszę Cię zmartwic one zapamiętują gdzie można łatwo coś upolowac wiec pewnie wróci. Szkoda Twoich ślicznotek , pilnuj żeby nie miał tak łatwo. Pozdrawiam Kasiu serdecznie.Twojego M również.
Bogdzia 21:50, 18 wrz 2013

luiza_jakubowska napisał(a)
Bogdziu. Nie będę jutro na ryneczku, ponieważ o 8 00 muszę być z Lucyną u lekarza. Dziś byłam z nią kilka godz . Oprócz cukrzycy jest jakiś problem. Dzisiaj było już źle. Pojechałam do innego lekarza i na razie robimy nowe badania i myślą. Może będzie dobrze.

Mam nadzieję ze będzie dobrze a na targ pojedziesz kiedy indziej.
Bogdzia 21:53, 18 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Ojej, biedna kurka

Zawsze szkoda zwierzat które się hoduje jak je spotyka coś złego, pewnie Kasi dziś przykro tym bardziej ze nie tylko kurkę zły los spotkał bo jeszcze choroba piesy i dlatego ja już nie chcę zadnych zwierzat bo na poczatku jest fajnie a potem człowiek się załamuje jak nie potrafi pomóc. Pozdrówka Karola , poluj jutro jak bedziesz sama na tym polowaniu.