Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

gierczusia 19:19, 23 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Widzę ze tylko rola królowej Ci odpowiada więc daję Ci już spokój z ta kuchnią.Miłego tygodnia życzę.

Bogdziu ... Może ja naszą Aneczkę troszku kuchnią zaraźę ....
gierczusia 19:23, 23 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Ania Ty lepiej nie oglądaj bo jak zobaczysz jaką ona ma kuchnię to zapragniesz też taką miec i może nawet polubisz gotowanie....

... Haha ... Ale trafiłam

A już myślałam ,że pokazała się Maja z Tobą w roli głównej .. Bo wiesz , ja telewizora nie mam, to z tymi rzeczami po tyłach jezdem

Buziam Bogdziu ...
gierczusia 19:23, 23 wrz 2013

I sorry ,że tak rzadko bywam , ale nie umię się w tym nowym roku ogarnąć
Mala_Mi 19:30, 23 wrz 2013

Obejrzałam Maję Fajna ta letnia kuchnia......podoba mi się bardzo, ale na nasze krótkie lato i mój zapał do gotowania... i to, że głównie i tak siedzę przed kompem w pracy..... to byłby kolejny element nieużytkowy Z tego powodu nie mam też kominka w domu.. bo i tak bym go nie używała.....

Ale pomysłowa rzecz Dla lubiących gotowanie i wieka rodzinę.. to super sprawa..

A nam dwójce dziadków to wystarczy stolik i 2 krzesełka na tarasie... by raz w tygodniu przysiąść..
Bogdzia 21:08, 23 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Bogdziu ... Może ja naszą Aneczkę troszku kuchnią zaraźę ....

Spróbuj Elu choc to człowiek z charakterem, upartym charakterem i nie wiem czy Ci się uda.
Bogdzia 21:11, 23 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

... Haha ... Ale trafiłam

A już myślałam ,że pokazała się Maja z Tobą w roli głównej .. Bo wiesz , ja telewizora nie mam, to z tymi rzeczami po tyłach jezdem

Buziam Bogdziu ...

Prawde mówiąc wolę jak innych pokazują, tym bardziej jak takie fajne odcinki jak ten ostatni.Ja w telewizji tylko Maję oglądam , nic więcej wiec nie dziwię sie że nie masz telewizora, mnie w sumie też nie jest potrzebny.
Bogdzia 21:13, 23 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
I sorry ,że tak rzadko bywam , ale nie umię się w tym nowym roku ogarnąć

Skąd ja to znam??Ja synowi nie pozwalałam wesela zaplanowac w ciągu roku szkolnego bo wciaz byłam zabiegana.
an_tre 21:14, 23 wrz 2013

Dobrze jest do ciebie zajrzeć Bożenko wesoło masz i gwarno
a tak a propos Ani, jej to już kuchnią nie zarazi i dobrze niech robi to co uwielbia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gabrysia_ 21:14, 23 wrz 2013

Ja telewizji też nie oglądam...ale telewizor mam
...ale rododendronowy chętnie zobaczę
Bogdzia 21:15, 23 wrz 2013

asc napisał(a)
Obejrzałam Maję Fajna ta letnia kuchnia......podoba mi się bardzo, ale na nasze krótkie lato i mój zapał do gotowania... i to, że głównie i tak siedzę przed kompem w pracy..... to byłby kolejny element nieużytkowy Z tego powodu nie mam też kominka w domu.. bo i tak bym go nie używała.....

Ale pomysłowa rzecz Dla lubiących gotowanie i wieka rodzinę.. to super sprawa..

A nam dwójce dziadków to wystarczy stolik i 2 krzesełka na tarasie... by raz w tygodniu przysiąść..

Aniu zapomnij że Was jest dwoje , Maciek i Ania i jeszcze ktoś będą częstymi goścmi na 100%.Widzę ze kuchnia jednak Ci się spodobała, mozna nie miec ale trzeba przyznac ze fajnie to zrobione.Pozdrówka.