Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:01, 05 kwi 2014

Dla Ani Monte nowo kupiony zagwin

Dla Margarete fiołki

Bogdzia 20:04, 05 kwi 2014

Serduszki maja juz pąki i co dziwne choc ich łodygi to sama woda wcale nie zmarzły , może dlatego ze rosna w lesie i za górką która pewnie je osłania ?

Kondzio 20:05, 05 kwi 2014

Ale foty hi hi hi
Kasik 20:19, 05 kwi 2014

No pięknie- nic nie rośnie. A te kwiateczki przecudnej urody to co? Przecież u nas Bogdziu jest na pewno cieplej a kwiatki te same co u Ciebie oczka cieszą A moje narcyzy do Twoich to jak młodsze rodzeństwo- głów nawet nie wychylają. Wiosna do każdego zawita. - Tego nic nie zmieni.

Pozdrawiam.
Bogdzia 20:21, 05 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Ale foty hi hi hi

Miło widziec Hihacza.Pozdrówka.
Bogdzia 20:24, 05 kwi 2014

Kasik napisał(a)
No pięknie- nic nie rośnie. A te kwiateczki przecudnej urody to co? Przecież u nas Bogdziu jest na pewno cieplej a kwiatki te same co u Ciebie oczka cieszą A moje narcyzy do Twoich to jak młodsze rodzeństwo- głów nawet nie wychylają. Wiosna do każdego zawita. - Tego nic nie zmieni.

Pozdrawiam.

To tak na zdjeciach , w ogrodzie są niezauważalne. Narcyzy u mnie tez mniejsze ale one później niz żonkile kwitną wiec to normalne.Nie lubię jak wiosna mnie wita jako ostatnią.Pozdrówka Kasiu.
MagdalenaK8 20:39, 05 kwi 2014

Bogdziu piękne fotki, przeganiam Twój mróz gdzie pieprz rośnie..., u nas w lubuskiem dużo cieplej. Rewelacji nie było ale spokojnie mogłam pracować.
Miłej niedzieli życzę
Pozdrawiam
Bogdzia 21:04, 05 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Bogdziu piękne fotki, przeganiam Twój mróz gdzie pieprz rośnie..., u nas w lubuskiem dużo cieplej. Rewelacji nie było ale spokojnie mogłam pracować.
Miłej niedzieli życzę
Pozdrawiam

Fajnie ze miałaś cieplej , moze i u mnie powróci ciepło , jak na razie to właściwie był tylko jeden dzień ciepły akurat wtedy gdy byli z telewizji , dobre i to.Miłej niedzieli.
agniecha973 21:35, 05 kwi 2014

Pierwiosnki ślicznej urody. Wypatrzyłam ostatnio takie u teściowej, obiecała, że mi troszkę da. Serduszki dopiero dwa dni temu dostałam od pana z allegro, więc jeszcze nie ma co oglądać, ale widzę, że to kolejne roślinki do zachwycania się wcześnie wiosną.
Bogdziu, którą magnolię najbardziej lubisz? Zastanawiam się nad jakąś (mam tylko gwiaździstą) i nie mogę się zdecydować. Może Twoje zdanie mi pomoże.
Krys 22:09, 05 kwi 2014

Bożenko co z tym mrozem u Ciebie,aż niemożliwe.U mnie dzisiaj było bardzo zimno i wiało jak zwykle u mnie,ale nie było mrozu.Fotki śliczne,zazdroszczę pierwiosnków,ja ich nie mogę się dochować nie potrafie o nie dbać ,gapa ze mnie.A Elite jak duża rośnie u Ciebie?