Jak to serduszki się nie rozsiewaja przecież one bardzo się rozsiewaja ale te które ja mam bo są jeszcze takie których ja nie mam a Ty masz wszystko.Powojniki rozsiewajace sie, ciekawe które to, wszystkie bylinowe chyba nie, choc mój Rekta tez sie rozsiewa ale nie jest tego dużo.
Bożenka gdzieś po drodze wyczytałam że trzeci rok pokazujesz to samo a nie prawda bo nawet na tych samych rabatach kfffiotki usadawiają się w innnnnnnna stronę ha ha albo zmieniają kolor ha ha Kaczeńce cudne Zajrzyj do mnie to zobaczysz dlaczego tak piszę Pozdrówka
Dzięki za pomoc , chetnie zawsze z niej skorzystam w końcu jestes najwiekszym roślino- wodnym specjalistą na forum, a mnie miło jeśli Was zaraziłam rh ,będe miała swój wkład w Waszym ogrodzie.
Krysiu no nie jeden ale wszystko zależy czy kupisz duże czy małe ( nie jak kupujesz tylko jakie rosną) , poniewaz wiem ze raczej duże kupowałas to ze cztery , pięc zmieścisz ale ja bym posadziła teraz bliżej a jak urosna jeszcze przesadziła bo będzie okazja dac im nowe podłoże i będą lepiej odżywine, ale sporo pracy przy tym jednak jest.