Ktoś by pomyślał, że w ogrodzie tylko Rh i azalie, po ich przekwitnięciu musi być równie piękne z nowymi przyrostami isoczystą zielenią w około. Ja znalazłęm mase róż, liliowców, lili, przywrotniki, szałwie, jeżówki, piękna wszędobylska niezapominajka, hosty, trawki, żurawki, mase pięknych i zdrowych iglaków, astry, parzydło, powojniki, firletki, bukszpany... i mozna by jeszcze długo wymieniać. Tak na prawde nie wszystko potrafiłem rozpoznać
Mógłbym tak długo jeszcze pokazywać ten raj na ziemi, ale nie będę przeciążał wątku Bogdzi, reszte wrzuce w późniejszym terminie u siebie w wątku.
Jestem ogromnie szczęśliwy i wdzięczny za to, że mogłem zobaczyć wszystko na własne oczy i jeszcze tak pięknie dopisała nam pogoda
Ale spotkanie!!!! A ja znowu nie mogłam
Bożenko u Was jak w parku krajobrazowym normalnie albo ogrodzie pokazowym Bosko! Widać, że spotkanie udane, uśmiechy z twarz nie schodziły
Bogdziu, żałuję że nie mogłam przyjechać i zobaczyć Twojego cudnego ogrodu, skoro zdjęcia nie oddają jego uroku to jestem przekonana że tam jest po prostu raj Mała Mi ma rację powinnaś więcej zdjęć robić... Takie piękne potfory u Ciebie, zupełnie innym okiem patrzę teraz na moje RH.... mam na co czekać..
Widać że spotkanie było udane i zazdroszczę wszystkim którzy mogli się u Ciebie pojawić...
Aniu Mi dobrze, że taka fotoreporterka pojechała do Bogdzi....Twoje zdjęcia są świetne te powyżej spodobały mi się szczególnie...
Innym fotografom też dziękuję za to że mogę chociaż na fotkach pooglądać ten ósmy cud świata każdy ma inne spojrzenie na ten sam ogród