Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Luki 19:51, 25 maj 2014

Dwa niesamowite olbrzymy

Hachmann's Charmant który mnie zachwycił i dzięki Bogdzi jest ze mną i czeka na znalezienie specjalnego miejsca... oczywiście w mniejszym formacie

Luki 20:00, 25 maj 2014

Cudowny cienisty zakątek i chyba najciemniejszy różanecznik w całym ogrodzie

Oczywiście znalazłem też kilka żurawek

Luki 20:07, 25 maj 2014

Ktoś by pomyślał, że w ogrodzie tylko Rh i azalie, po ich przekwitnięciu musi być równie piękne z nowymi przyrostami isoczystą zielenią w około. Ja znalazłęm mase róż, liliowców, lili, przywrotniki, szałwie, jeżówki, piękna wszędobylska niezapominajka, hosty, trawki, żurawki, mase pięknych i zdrowych iglaków, astry, parzydło, powojniki, firletki, bukszpany... i mozna by jeszcze długo wymieniać. Tak na prawde nie wszystko potrafiłem rozpoznać

Luki 20:13, 25 maj 2014

Mógłbym tak długo jeszcze pokazywać ten raj na ziemi, ale nie będę przeciążał wątku Bogdzi, reszte wrzuce w późniejszym terminie u siebie w wątku.
Jestem ogromnie szczęśliwy i wdzięczny za to, że mogłem zobaczyć wszystko na własne oczy i jeszcze tak pięknie dopisała nam pogoda
monteverde 20:17, 25 maj 2014

Piękne zdjęcia zrobiłeś Łukasz chociaż sobie popatrzyłam
kaisog1 20:31, 25 maj 2014

Ale spotkanie!!!! A ja znowu nie mogłam
Bożenko u Was jak w parku krajobrazowym normalnie albo ogrodzie pokazowym Bosko! Widać, że spotkanie udane, uśmiechy z twarz nie schodziły
Mathildis 20:45, 25 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
A tu widać skalę nasadzeń.... te malutkie ludziki...... nie da się oddać na zdjęciu tego co widzi oko.... Ci co nie byli nich żałują....... bo dal tego widoku warto jechać

Mala_Mi napisał(a)
I grupkami

Bogdziu, żałuję że nie mogłam przyjechać i zobaczyć Twojego cudnego ogrodu, skoro zdjęcia nie oddają jego uroku to jestem przekonana że tam jest po prostu raj Mała Mi ma rację powinnaś więcej zdjęć robić... Takie piękne potfory u Ciebie, zupełnie innym okiem patrzę teraz na moje RH.... mam na co czekać..
Widać że spotkanie było udane i zazdroszczę wszystkim którzy mogli się u Ciebie pojawić...

Aniu Mi dobrze, że taka fotoreporterka pojechała do Bogdzi....Twoje zdjęcia są świetne te powyżej spodobały mi się szczególnie...
Innym fotografom też dziękuję za to że mogę chociaż na fotkach pooglądać ten ósmy cud świata każdy ma inne spojrzenie na ten sam ogród
dorciabe 20:48, 25 maj 2014

Bożenko PRZEPIĘKNIE
Ewa 20:57, 25 maj 2014

Intrygujące okno

Jag_58 20:59, 25 maj 2014

Łukasz bardzo ładne zdjęcia zrobiłeś ,przepiękny ogród a dzięki Twoim zdjęciom można pooglądać ten RAJ pozdrawiam Bogdziu