Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:39, 25 lut 2015

Napia napisał(a)

Czy dobrze pamiętam, że są też ranniki w kolorze różowym?

Nie ma .
Bogdzia 19:41, 25 lut 2015

anka_ napisał(a)
Bożenko ty mówisz, że u ciebie sucho a u mnie woda stoi. Nie mogłaby ta natura jakoś równiej rozdawać.
Co to za krzew za różanecznikiem?

Jankosiu bardzo cię proszę o namiary na twojego blooga

To sa jałowce rosną na górce , takim podjeżdzie do komórki.Nawet natura nie chce byc sprawiedliwa.
AgnieszkaW 19:41, 25 lut 2015

U mnie dzisiaj pada delikatny deszczyk, ostatnie bastiony śniegu roztapiają się... Bogdziu, piękne te ranniki, taki pierwszy pozytywny akcent w ogrodach, choć osobiście wolę jednak przebiśniegi, ale ich nie mam...
anka_ 20:00, 25 lut 2015

Bogdzia napisał(a)

To sa jałowce rosną na górce , takim podjeżdzie do komórki.Nawet natura nie chce byc sprawiedliwa.

Bożenko chodzi mi o ten przed iglakiem, takie gołe gałązki z pączkami.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Bogdzia 20:02, 25 lut 2015

AgnieszkaW napisał(a)
U mnie dzisiaj pada delikatny deszczyk, ostatnie bastiony śniegu roztapiają się... Bogdziu, piękne te ranniki, taki pierwszy pozytywny akcent w ogrodach, choć osobiście wolę jednak przebiśniegi, ale ich nie mam...

Ja kocham jedne i drugie ale przebiśniegi białe,po zimie jednak żółty bardziej cieszy choc kształt przebiśniegów bardzo piękny.
Bogdzia 20:03, 25 lut 2015

anka_ napisał(a)

Bożenko chodzi mi o ten przed iglakiem, takie gołe gałązki z pączkami.

To azalie.
Madzenka 21:07, 25 lut 2015

Miało u mnie padać od dzisiaj... Sypnęłam Dolomitem na trawnik a desczu nie widac....
Iwk4 23:05, 25 lut 2015

U mnie dziś pogoda w telefonie zwariowała
Mam nową aplikację, do południa świeciło pięknie słoneczko, a w telefonie pokazywało, ze pada śnieg I jak tu wierzyć prognozom? Potem się wypośrodkowało i było pochmurno, bez deszczu.
Bogdziu pozdrawiam
alinak 23:13, 25 lut 2015

Bożenka i gdzie sprawiedliwość ,u mnie potop w tyle ogrodu ,wejść się nie da .śnieg stopniał a ziemia jeszcze zmarznięta ...wszystko stoi .
a w dodatku jeszcze pada cały dzień ...
aha wstawiłam nowe fotki krokusów ...bo mi tak wjechałaś na ambicje że nie wiedziałam gdzie się
schować

hahaha ---wzorem Kondzia ...
Gabriela 23:29, 25 lut 2015

Przebiśniegowe marzenie już sobie spełniłam, myślę o uzupełnieniu kompozycji rannikami. Jak myślisz - sadzić tak jak przebiśniegi - tuż po albo i w trakcie kwitnienia, czy kupować jesienią to coś w rodzaju cebulek?