Dobrze miec taka ciocię ja miałam kiedys w Ameryce i kosmetyki mi przysyłała drogie ale i tak sie na nie uczuliłam i zadnych teraz nie moge.Tulipany to już podejrzewam że są specjalnie hodowane tak by co rok kupowac. Nie ma starych odmian które były wieczne , teraz jak częsc przez dwa lata wytrzyma to już wyczyn,U mnie są zimowity i nornice i jedne z drugimi sobie w drogę nie wchodza.Pośmiałam się z Twoich kłopotów które i ja mam ale Ty z humorem o nich mówisz, dzięki.
witam Ciebie Bogdziu wiosennie bo u Ciebie już wiosna u mnie nie ma co pokazywać, bo dopiero kiełki wychodzą
Serdecznie pozdrawiam
p.s. nie mogłam uwierzyć w tą zimę na Twoich zdjęciach ciekawe te anomalie u Was
No ja nie wiem gdzie ty humor widzisz, mnie tam do śmiechu nie jest czasami. Opowiem Ci kiedyś co zrobiłam jak przypadkiem złapałam jedną nornicę to z krzesła spadniesz Moje głupoty ogrodowe zasługują na osobny dział
Idę spać, natyrałam się dzisiaj... i wczoraj. W weekend nie, weekend był zabawowy
Kanie sprobuje poczestowac mieskiem, moze bedzie miala dobre serducho i w ramach wdziecznosci nie porwie mi maluszka
Dziekuje Bozenko
Tak Kasiu, wiosna u mnie już jest co mnie zachwyca. Kwiatki cudne , piękne w słoneczku sie mienia a tak niedawno miałam zimę. U mnie klimat ostry jak w Łomzy a czasem i gorszy ale jak ogród zakwita to radosc wielka ale wiem ze i Ty swój kochasz i tez tak Cię cieszy jak mnie. Musze zobaczyc co u Ciebie sie zmieniło. Wpadne . Pozdrawiam.
Kasiu teraz pomyślałam ze moze jednak nie karm tej kani bo skutek moze byc odwrotny jak sie przyzwyczai to może przylatywac częsciej i piesio bedzie jeszcze bardziej zagrożony. Może zawiaz mu czerwona wstazke tak by była dobrze widoczna to kolor ostrzegawczy który zwierzęta rozumieja.
O jaki ciekawy temat z polowaniem na Kasi pieska. Coś w tym jest bo już kilka razy widziałem jak nad moim Barim w polach na wycieczce krążył jastrząb i też się zniżał.
A mój pies waży 11 kg i nie wiem czy też by się za niego zabrał?