MirellaB
10:43, 17 lip 2015
Bogdzia w rozjazdach
Gdzie teraz - jaki kierunek?
Pozdrawiam Cię Bogdziu serdecznie i jeszcze dodam, że moje chore rh - już ich tak nie będę nazywała się "biorą" i na chore już nie wyglądają. Ten jeden to szaleje, połamany w trzech miejscach wiosną przez psy pięknie wypuszcza, a ten drugi kiepski jeszcze, ale widać, że też będzie ok.
Dobrze były pielęgnowany dzięki Twoim zaleceniom
I teraz kontynuacja
.
Rosną w fajnym miejscu, dobrej ziemi - warto było je wiosna wysadzić i przygotować tam im dobre podłoże
Podlewane, pielęgnowane - szczęśliwe 
A jak ja się cieszę i moja mam też, bo to prezent od rodziców do nowego ogrodu

Pozdrawiam Cię Bogdziu serdecznie i jeszcze dodam, że moje chore rh - już ich tak nie będę nazywała się "biorą" i na chore już nie wyglądają. Ten jeden to szaleje, połamany w trzech miejscach wiosną przez psy pięknie wypuszcza, a ten drugi kiepski jeszcze, ale widać, że też będzie ok.
Dobrze były pielęgnowany dzięki Twoim zaleceniom

Rosną w fajnym miejscu, dobrej ziemi - warto było je wiosna wysadzić i przygotować tam im dobre podłoże

A jak ja się cieszę i moja mam też, bo to prezent od rodziców do nowego ogrodu