Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

tengel27 11:38, 17 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Ale przepisu nie masz? Ja go muszę opatentowacWłasciwie to kto inny powinien ale kto pierwszy ten lepszyPozdrówka Tengel.Miło było Cię poznac w Pęchcinie.

Mam!
Urszulla 11:59, 17 lip 2015

Cudnie szkoda że nie wiedziałam że wybrałyście mój zasięg bo też bym się do Was dokulała a ja z wiśniami walczyłam i drobiazgami w ogrodzie
Danilo98 14:06, 17 lip 2015

Witam, piękne ma pani Rododedrony Chciałem zapytać czy Rododedrony można przycinać /formować jak będą większe?
Ewa777 14:54, 17 lip 2015

Bogdziu, ale cudny dzień wczoraj miałaś Ja też się wybieram na objazd ogrodów Myślę, że to będą moje najpiękniejsze wakacje
Pszczelarnia 15:08, 17 lip 2015

Bogdzia, dziękuję za tak wspaniałe relacje z południa.
Dobre zdjęcia, uchwyciłaś te ogrody dokładnie, same ciekawe kadry; zapisuję sobie w katalogu pt. recepta na chandrę zimową.

malgorzata_s... 15:23, 17 lip 2015

Kochana ale te wojaże Was pochłonęły Ja też uwielbiam oglądać cudowne ogrody W Pęchcinie Kondzio mnie ochrzanił że tak blisko mam a nie byłam U Alinki zresztą tez nie Buziaczki
rozark 15:35, 17 lip 2015

Bożenko dziękuję za przemiłe towarzystwo wczoraj - ta wyprawa bez ciebie nie miałąby takiego uroku
ewa_k 15:55, 17 lip 2015

piękne ogrody, ciekawa relacja. Tylko po zdjęciach z drona w Pęchcinie żal, że tych ogrodów tak nie można również oglądać. To byłoby fajne!
Kondzio 18:00, 17 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Zaglądam do wątku Konrada i myślłam ze dosc dobrze znam jego ogród, ale nic bardziej mylnego bo oni nie mają jednego ogrodu , oni mają ich 5.
I. Przedogródek z pieknymi złotymi berberysami , ogromnymi kulami z równie złotej trzmieliny i pięknymi hortensjami . Oczywiscie to nie wszystkie rosliny ale te najbardziej rzucają sie w oczy.

II. Nie wiem czy ma jakąs nazwe ale dla mnie to ogród wodno-wypoczynkowy. Żródełko , strumień i jeziorko z rybami i ciekawymi roślinami . Altana , leżaki , ławeczki i błogi spokój.Stół w altanie ze szklanym blatem pod którym rosnie pieknie mnóstwo roślin.Tego chyba nie ma nikt.

Bogdziu bardzo dziękuję za miłe słowa i szczegółowy opis ogrodu. Uświadomiłem sobie, że chyba nigdzie wyraźnie nie napisałem ile jest pokoi ogrodowych. Do zobaczenia we wrześniu
19:21, 17 lip 2015
jak widzę te zdjęcia ...może i mnie bedzie dane tam zajrzec zobaczymy ...jestem w szoku jak Kondzia ogród wygląda

a dzisiaj hortensjami jestem zachwycona.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies